Докме демирин сынифландырилмасы

Гри Докме Демир, Беяз Докме Демир, Бенекли Докме Демир и Сферо Докюм Арасындаки Фарклар

Докме демирин сынифландырилмасы

Карбон формула горе, докме демир üç категории капсар: гри докме демир, бейаз докме демир ве alacalı докме демир.

Гри Докме Демир

Gri dökme demirdeki karbonun çoğu grafit formundadır. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это. Если вы хотите, чтобы ваш телефон был в порядке, вы можете использовать его, чтобы получить доступ к микро-япия сахиптир.

Беяз Докме Демир

Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это, чтобы получить больше информации, а также, чтобы получить больше информации. Beyaz dökme demirdeki karbon tamamen sementit formundadır ve kırılma parlak beyazdır. Beyaz dökme demirin işlenmesi zordur, но не только это может привести к тому, что вы начнете хаммадде olarak kullanılır.

Бенекли Докме Демир

Бенекли докме демирдеки карбон, графит и сементит карышами шеклинде булунур и кырилма гримси беяздыр. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете получить еще больше удовольствия.

 

Dökme demirin grafit formuna gore, gri dökme demir, sıradan gri dökme demir, vermiküler dökme demir, dövülebilir dökme demir ve sfero dökme demir icherir.

Дёкме демирин озелликлери

серый чугун

Gri dökme demirin yapısı grafit ve matristen oluşur. Ayrıca gri dökme demirin yapısını ve Performansını etkileyen ana faktörler kimyasal bileşim ve soğuma hızıdır.

Сюнек докме демир

Gerçek mühendislikte, iyi döküm Performansı, yüksek çekme mukavemeti ve yüksek yorulma mukavemeti ile sünek dökme demir, krank milleri, bağlantı çubukları ve eksantrik milleri gibi bazı önemli parçaları imal etmek iinbily eriniğinçin

Yide döküm, Çin'de 2 döküm otomatik döküm üretim hattı ve manuel kumdan kale çalışması ile profesyonel bir demir dökümhanesidir, ayrıca iyi döküm dökümhanesi arıyorsanız, işleme atölyemizde kedi demir işleme ekipmanını da donatıyoruz, YIDE Döküm iyi bir seçim, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *