Дёкме Демир Дишли Дёкюмлери

Dökme demir malzemelerin birçok uygulaması vardır, bunlardan biri çok yaygın olan açık sanzıman dişlilerinin imalatıdır.

Gri dökme Demir, çalışma sırasında belirli bir yağlama etkisi yapabilen ve sürtünmeyi büyük ölçüde azaltabilen grafit malzemeye sahiptir.Aynı zamanda gri dökme demir, düşük maliyetli ve imehipti işnehiptir işneiıi le, disli uretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Gri döküm dişliler genellikle düşük yük taşıma kapasitesi, düşük iletim hızı ve düşük darbe dayanımı ile disli sistem yapılarında kullanılır.Ama kompakt bir tasarint kullanılır.Kapde kompakt bir tasarint kultemler. ılabilen sfero döküm disliler de vardır.

Sfero döküm iyi kapsamlı mekanik özelliklere, iyi proses Performansına ve düşük fiyata sahiptir.Bu, disli uretimi için mükemmel bir malzeme olduğu anlamına gelir.Şu anda, otomobillerde, traktörlerde, tarısferlanerlande k şlilerin birçok uygulama örneği vardır. Ayrıca otomobil arka aksspiral konik dislileri, traktör şanzıman dislileri vb.

Dökme demir disşlilerin aşınma direnci için daha yüksek gereksinimleri vardır.Bu nedenle yüzey su verme işlemi gereklidir.Dökme demir dişlilerin kapsamlı Performansını sağlamak için bu çok önemlidir.