Dökme demir volan ayrıca kaset dislileri, uçan tekerlek, Freewheel olarak da bilinir.

Dökme demir volan genellikle gri dökme demir HT250'den (ASTM NO.35, GG25, ISO250) и sünek demirden QT500-7'den (ASTM NO.70-50-05, GGG50, ISO500-7), QT450-10'dan (ASTM) yapılır. NO.65-45) -12, GGG40, ISO450-10.45 No.lu çelikten imal edilen volanlar uluslararası alanda da kullanılmaktadır.

Dökümhanemizde bir çok volan çeşidi uretilmektedir.Yani volan dökümhanemizin ana ürünlerinden biridir.Yüksek talep ve katı gereksinimlerden dolayı volan genellikle otomatik kalıplama hatlarında üretilmektedir.Ayr ıca volan çok yüksek volan kullanmak zorundadır. – İyi dayanıklılık ve hassasiyet elde etmek için kaliteli dökme demir malzemeler.

чугунное литье маховикачугунный маховик

Volan, büyük bir atalet momentine sahip disk şeklinde bir parçadır.İşlevi bir enerji depolama gibidir.Dört zamanlı bir motor için iş, dört поршень vuruşunda bir yapılır.Bu, yalnızca güç vuruşunun çalı ştığı anlamına gelir ve egzoz, emme ve sıkıştırma strokları işi tüketir.Bu nedenle, krank milinin tork çıkışı periyodik olarak değişir ve krank mili hızı da kararsızdır.Bu durumu iyileştirmek için krank milinin arka ucuna bir volan takamız gerekir. .

Воланин ишлеви

1) Моторный автомобиль может быть поврежден, если он не работает.

2) Motorun çalıştırılmasını kolaylaştırmak için marşa bağlı bir halka disli takılıdır.

3) Если вы нажмете на кнопку, чтобы включить двигатель, включите энергию для деполяризации, и прокрутите ее, чтобы сделать это.

маховик чугунный маховик