Son zamanlarda döküm alanında olmayan pek çok arkadaşımız bakır alaşımlarının neden ergitilmesi gerektiğini sordular Bugün sizlere bakır alaşım ergitme hakkinda daha fazla bilgi verece гиз.

Bakır alaşımı ergitme için üç ana hammadde türü vardır: 1. katot bakır (электролитик бакыр); 2. işleme sırasında oluşan geometrik atıklar; 3. сатин алынан атык бакыр. Gerekli alaşım bileşim oranını elde etmek için, eritilmelidir. Бакыр alaşımlı ergitmede, hammadde oranı doğrudan döküm ürününün kalitesi ile ilgilidir.Aynı zamanda uretim maliyeti seviyesinin anahtarıdır.

Бакыр alaşımlarının neden eritilmesi gerekiyor?

(1) Билешик алашим

Если вы хотите, чтобы у вас был металлический хаммадделерини, вы можете сделать это, а затем снова получить Рафин Эдерек Нителикли Билешиме Саип, а также старые книги.

(2) Эрийик аритма

Metalin kalitesini garanti etmek için kimyasal reaksiyon veya fiziksel Adsorpsiyon, sedimantasyon ve gazdan arındırma ve kirlilik giderme için diğer arıtma önlemlerinin kullanılması yoluyla.

(3) эритме метали

Katı hammadde, döküm sırasında boşluğu doldurmak için Yeterli akışkanlığa sahip olacak şekilde yüksek sıcaklıkta ısıtma ile sıvı bir eriyik haline dönüştürülür .

Günlük hayatımızdaki birçok ürün, Teller ve kablolar, bakır modeller vb. gibi bakır alaşımlı ürünlerdir.Endüstride birçok mekanik rulman, çelik bilyalar ve bakır kovanlar kullanır.Ayrıca, bakır yatak burçlarında, bakırda bakır alaşimlarını da bulabiliriz . bilye yuvaları, bakır kılavuz plakalar ve bakır sonsuz dişliler.

латунная литая труба

латунная литая труба

Бакыр алашимлы эритме ишлеминин Килит Нокталари:

  • Подготовка

Şarj temiz, susuz ve yağsız olmalı ve yüklemeden önce önceden ısıtılmış olmalıdır.Yaklaşık oran bakır çinko olmalıdır (800 кг: 20 кг)

  • Загрузка

Önce en çok sayıda bileşeni eritin.Alaşımın yüksek sıcaklıkta erimesini ve yarı katılaşmayı onlemek için değişen alaşım erime noktası kanununda ustalaşin.Önce oks itlenmesi ve indirgenmesi zor olan bileşenleri ekleyin.Sonra eritmesi kolay,kolay bileşenleri ekleyin. окситленир ве учуку

  • плавление

Бакыр алашимынин Эриме sıcaklığı 800 ± 50 сантиграт derece arasındadır.

  • оксиенсизлештирме

Yaygın olarak kullanılan deoksidasyon yöntemi: fosfor bakır Deoksidasyon ürünleri tamamen çıkarılmalıdır, aksi takdirde alaşım sıvısındaki safsızlık içeriğini artıracaktır .

Производство латунного литья с литьем стержня в песчаные формы

Производство латунного литья с литьем стержня в песчаные формы

Yide Foundry, özel dokümleriniz için doğru maliyet и süre tahminleri sağlayabilir. Вы можете выбрать один из больших проектов, а также размер выбранного размера. в экономике плохо, и это хорошо.