Kum dökümün kalıplama yöntemleri esas olarak manuel kalıplama ve mekanik kalıplama icherir.Manuel kalıplama işlemi daha basit ve daha esnektir, ancak verimlilik daha düşüktür.Bu nedenle küçük parti ve seri юретим ичин даха уйгундур.

Yide Casting size birkaç ana manuel kalıplama yöntemini (elle kalıplama) tanıtacaktır.

1. Бютюн десен, ики куту калыплама

Вы должны получить старые знания, но не знаете, как сделать это, а также получить новые модели, которые можно использовать.

Tüm desen kum kalıbındadır, bu nedenle kalıp kutusunun uyumsuzluğu onlenebilir.Aynı zamanda daha yüksek boyutsal doğruluk garanti edilebilir.

2. Ики парк калыплама

Но в этом случае вам нужно будет остановиться на одном месте, а затем снова остановиться на выбранном горе.

Kalıplama yöntemi basit ve geniş bir uygulama alanına sahiptir.Ancak kum sandığı doğru bir şekilde sabitlenmezse uyumsuzluk meydana gelir ve dökümün doğruluğu etkilenir.Ayrıca ayırma ç izgisi de yüzey kalitesini etkiler.

3. Казыкум калыплама

Если вы хотите, чтобы у вас были какие-то проблемы, и вы хотите, чтобы они были готовы, вы можете получить кулланабилирсиниз.

Kalıplama yöntemi, işçilerin bir model oluşturmak için ayırma yüzeyini kazmasını gerektirir.İşlem zahmetlidir ve yüksek işlem becerileri gerektirir.Bu nedenle, yalnızca küçük döküm partilerinin уретими ичин уйгундур.

4. Ayrılabilir parçalı desenler

Döküm tarafı kalıbın çizimini etkiliyorsa, o zaman kalıp üzerine sabitlenmiş bazı sökülebilir parçalar yapabiliriz.Bu nedenle, şekillendirmeden sonra, önce kalıbın ana kısmını, ardın дан гевшек kısmı dışarı çekebiliriz.

Bu kalıplama yöntemi kumun çok sıkı olmasını gerektirir.Aksi takdirde ana kalıp çıkarıldığğında gevşek parçalar yakındaki kum kalıplara zarar verebilir.Bu yöntem sadece az sayıda döküm uretimi için uygundur.

5. Супюрме калыплама

Süpürme kalıplama, geleneksel desenleri değiştirmek için bir silecek bıçağı kullanır.Sıyırıcı, sabit mil ile birlikte dönebilir, böylece tasarlanmış bir şekle sahip yuvarlak bir kum kal ıbı yapılabilir.

Если вы хотите, чтобы модели были малыми, а также в некоторых случаях, они могут быть изменены и закрыты, чтобы получить желаемое. üretmek için kullanılır. воланлар ве халкалар оларак.

6. Чок парчалы калыплама

Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете получить доступ к информации, которую вы хотите получить, если вы хотите, чтобы это произошло. ün olmayacaktır. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете использовать защитную пленку, чтобы она не закрывалась.

Bu yöntem, desenin üç veya daha fazla parçasının bir araya getirilmesini gerektirir.İki ayırma yüzeyi olacaktır.Kalıplama işlemi karmaşıktır, bu nedenle verimlilik düşüktür.Kum ş işelerinin uyumsuzluğu daha olasıdır.Bu nedenle, sadece az sayıda döküm üretmek için uygundur.

Yide döküm ureticisi, ana ürünlerle 20.000 tonun üzerinde kil kum döküm ve ön kaplamalı kum döküm kapasitesi üretme kabiliyetine sahiptir: Otomobil Döküm, Kamyon Döküm, Dökme Demir İtfaiye Aracı , Dökme Demir Oyuncak Traktörler, Forklift Parçaları Döküm / El Kaldırma Döküm, Tarım Makinaları Döküm, Иншаат Санайи Докюм, Пиринч Докюм, Бронз Докюм и Эшанйорлер.

Кум dökümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!