Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете получить общий доступ к каждому из нескольких дней, когда вам нужно будет выбрать фунт стерлингов, который вы хотите получить.

Фунт başına fiyat, demir malzeme, döküm birim ağırlığı ve boyutu, tasarım karmaşıklığı, döküm uretim sureci, boyama gereksinimleri, işleme iş yükü ve yıllık talep g ibi birçok faktörle ilgilidir.Bugün size etkileyen bu faktörlerin ayrıntılı bir açıklamasını vereceğiz. Fiyatlar USD/lb cinsinden aşağıdaki fiyatların sadece EXW olduğunu ve kaplama, packageleme ve iç nakliye masraflarını içermediğini lütfen unutmayın.Güncel dökme demir fiyatı için lütfen web sitemizi kontrol един.

Бир килограмм veya тонн каба dökme demir fiyatını öğrenmek istiyorsanız, lütfen «BASİT DÖKÜM FİYATIMIZ» bölümüne bakınız.

Если вы хотите, чтобы список был указан, вы должны сделать это, чтобы получить больше информации о каба бир тахминидир.

Железные материалы Процесс литья Стоимость чугуна (долл. США/фунт) без механической обработки Стоимость обработки (долл. США/фунт) при необходимости
Серый чугун Зеленый песок 0.58 - 0.61 0.07 - 0.14
Смола песок 0.65 - 0.69 0.07 - 0.14
Формование ракушек 0.72 - 0.76 0.07 - 0.14
Ковкий чугун Зеленый песок 0.64 - 0.67 0.07 - 0.14
Смола песок 0.71 - 0.74 0.07 - 0.14
Формование ракушек 0.75 - 0.79 0.07 - 0.14

Ешил кум калыплама

Bu tür bir uretim süreci çok yaygındır.Birim ağırlığı 1-700 фунтов olan demir dökümlerin üretimi için uygundur.Yapı nispeten basittir ve yüzey kalitesi ve döküm kusurları için gereksinimler yüksek değildir.

reçine кум kalıplama

Furan reçine malzemesinin kullanılması nedeniyle bu döküm işlemi daha pahalıdır.Birim ağırlığı 200-5000 фунтов olan demir dökümlerin üretimi için uygundur.Yapı daha karmaşıkt ır, yüzey kalitesi iyidir ve döküm kusurlar daha azdır.

Кабук Куму Калыплама

Bu döküm işlemi daha da pahalıdır.1-100 lbs ağırlığındaki demir dökümlerin uretimi için uygundur.Çok karmaşık yapılara, boyutsal toleranslara ve yüksek yüzey kalitesine sahip докюмлер юретебилир.

В качестве примера можно привести следующие факторы:
1. Бирим агырлык

Ее parçanın ağırlığı çok küçük (1 pounddan az) ise фунт fiyatı çok yüksek olacaktır çünkü daha fazla эк malzeme ве temizlik işine neden olacaktır.

2. Докюмлерин кармашиклыгы

Dış yapının Iç yapısı çok karmaşıksa, bu daha fazla kum kutusu ve kum maça olduğu anlamına gelir, bu da daha yüksek bir fiyata yol açacaktır.

3. Малземе сынифи

GG15, GG20, GG25, GGG40, GGG50 могут быть убиты, а также некоторые из них будут отключены в зависимости от желаемого состояния. в фият чок якин олаактыр. даха юксек olacaktır, çünkü ısıl işlem и daha yüksek teknik gereksinimler gerektirirler.

4. Ишлеме малиети

İşleme gereksinimleri veya Iş yükü yüksekse, işlem maliyeti yukarıdaki tabloda listelenenden daha yüksek olacaktır.Tabii isleme hacmi küçükse, işleme fiyatı nispeten düşük olacaktır.

5. Бояма герексимлери

Sıradan Düz Astar En Ucuzudur.bu arada düz astar ve düz sonkat pahalırır.elbette galvaniz, elektroforetik boya veya diğer yüzey kaplamalarına ihtiyacınız varsa fiyatr çüzeryryra olacaryryyzyzyza varsa fiyatr.

6. Йыллык талеп

Bu da fiyatları etkileyen önemli bir faktördür.Yıllık talep fazla olursa örneğin 100 tondan fazla olursa fiyat daha iyi olacaktır.Fakat yıllık talep az ise fiyat normal seviyeden nispeten daha yüks эк олакактир.

Aşağıdaki dökümler Çin'deki YIDE Foundry tarafından üretilmektedir ve fiyat USD/lb olarak belirlenmiştir.

чугунная часть автомобиля чугунный противовес от Yide Castingпродукт чугунного литья чугунный противовес в Китае