Что такое чугунное литье?

Демир Дёкюм Недир?

Демир Дёкюм Недир?

Gri demir, en yaygın demir döküm türüdür. Özellikleri iyidir, bu da onu çok çeşitli uygulamalar için tercih edilen malzeme haline getirir. Özellikleri arasında yüksek sertlik, çekme mukavemeti, basınç mukavemeti, yorulma mukavemeti ve korozyona karşı direnç bulunur. Бу тип демир döküm oldukça çok yönlü olmakla birlikte, dezavantajları arasında düşük çekme mukavemeti ve düşük uzama sayılabilir. Yüksek çekme mukavemeti gerektiren uygulamalar için mükemmel bir seçimdir.

Yide Casting, kesit boyutları dört inç'e kadar olan orta ve ağır dökümler üretir. Тест çubuğu boyutlarının tamamını döken Tek Demir dökümhanesidir. Aşılanmış demirler, temel demir çubuklardan daha güçlüdür ve daha büyük bir gerilme mukavemeti degerleri dağılımına sahiptir. Bu dökümhanedeki altı inç çapındaki bir bölüm, SAE çizgisinin altındaki çekme mukavemeti degerlerini gösterir. Bu malzeme üzerindeki gerilme mukavemeti verileri, 6 inçlik pediatrik bölümlerin orta kısmına dayanmaktadır.

Gri Demir, çatlaklara karşı oldukça dayanıklıdır. Mekanik özellikleri, grafit yüzdesi ve karbon eşdeğeri değeri ile ilgilidir. Gri demirin çekme dayanımında soğuma hızı ve ötektik katılaşma aralığı önemli bir rol oynar. Kesit boyutu çekme mukavemetini etkiler. ASTM Spesifikasyonu A 48, тест çubuğunun seçimini gerektirir. Gri metalin uzama değeri 0,5'ten azsa, daha güçlü olacaktır. Arıza bölümü mümkün olduğunca büyük olmalıdır.

Что такое чугунное литье?

Если вы хотите, чтобы все было в порядке, сфера действия должна быть закрыта. Birincisi, sünek olandan daha dövülebilir ve dayanıklıdır. Если у вас есть какие-либо вопросы, базовые документы могут быть очень плохими, и сфера ваших услуг будет закрыта. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это, чтобы получить больше удовольствия от работы, чтобы получить больше информации. В этом случае вы можете воспользоваться услугами CaO gibi bir indirgeyici ajan kullanmak olacaktır.

Grafit, demir dökümde kullanılan bir diğer elementtir. Gri rengi, hassas döküm olarak bilinen bir islemin sonucudur. Hassas döküm işlemi, ince duvarlı parçalar uretir ve genellikle sfero döküm için kullanılır. Santrifüj döküm ise bitmiş parçanın gözenekliliğini ve sağlamlığını azaltma avantajına sahiptir. Ayrıca malzemenin korozyona karşı daha dirençli olması yatırım sınıfı malzeme için olumlu bir özelliktir.

Ticari dökümlerde bulunan gri demir, iki tür demirden en uygun fiyatlı olanıdır. Bu Tip Demir, yüksek bir elastisite modülüne sahiptir ve sert olması gereken yapısal bileşenler için uygundur. Öte yandan, termal yorgunluğa eğilimlidir, bu nedenle gövde ve makine tabanları için önerilmez. Bu uygulamalar için en iyi seçim olmasını sağlamak için yüksek çekme mukavemeti ve esnekliği. Tasarruf etmek isteyenler için harika bir seçimdir.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *