Бююк Челик Дёкюмлерин Калитеси Насыл Артырылыр

Бююк Челик Дёкюмлерин Калитеси Насыл Артырылыр

Вы не можете выбрать один из типовых автомобилей или мотоциклов, в котором вы можете использовать экипман, а также получить желаемый результат, если вы хотите, чтобы этот автомобиль был небезопасен. Если вы хотите, чтобы в вашей ситуации был правильный контроль, вы должны убедиться в этом:

1. Нажмите на кнопку, чтобы получить необходимое оборудование. Но, тем не менее, вы можете получить гарантию качества. Я уверен, что это будет не так, как хотелось бы, если вы захотите, чтобы это произошло.

2. Убедитесь, что вы находитесь в режиме ожидания или в режиме охраны.

Если вы хотите, чтобы вы были уверены в том, что вы не сможете избежать каких-либо проблем?

1. Бююк Челик Дёкюмлерин Исил Ишлеми Ичин Онлемлер

Büyük çelik dökümlerin mukavemet seviyesi, zayif plastisite ve direnç, düzensiz ve yoğun olmayan iç kısım, büyük iç kimyasal bileşim hatası, zayif termal iletkenlik ve dağınık yapı ile dövme çeliğe yakındır. Bu nedenle ısıl Işlem sırasında Iç gerilmeleri ortadan kaldırmak ve çatlamayı önlemek için özel dikkat göstermek gerekir, ancak hidrojenin zararını hesaba katmak gerekli değildir. Isıl işlem sürecini formüle ederken aynı çelik kalitesine ait TTT eğrisi, CCT eğrisi ve sertleşebilirlik eğrisine başvurabilirsiniz. Bu arada, düzensiz kimyasal bilesimin, каба tanelerin ve diğer döküm kusurlarının etkisine dikkat etmek gerekir.

2. Буюк Челик Дёкюмлерин кисми Исынмасы

Büyük çelik dökümlerin kısmi ısınma fenomeni için başlıca üç tip olmak üzere birçok faktör vardır: 1) Esas olarak aşırı basınç veya hızda kendini gösteren sistem aşırı юкю. 2) Yağ çıkış borusu çok incedir, bu da yüksek yağ akış hızına yol açar ve çok fazla ısı uretir. 3) Yağın kötü temizliği, iç aşınmanın artmasına, hacimsel verimin azalmasına ve ısı üretmek için iç boşluktan yağ sızıntısına ve kısmaya yol açar.

3. Буюк Челик докумлерин ишленмеси сырасинда сызма недени

Sızma aslında bir porozite tedavisi yöntemidir, özellikle çıplak gözle görülemeyen mikro gözenekler. Mikro gözeneklerin görünümü, sızdırmazlık ortamının sızmasına neden olacak ve işleme takımının aşınmasını artıracaktır. Ayrica mikro gözenekler de maliyeti artıracağından ürünün kalitesi garanti edilemez. Ürünün uygulama sürecinde işlevini yitirecektir.

4. Бююк Челик Дёкюмлерде Дери Алти Гёзенеклерин Неденлери

Deri altı gözeneklerin olusumu, döküm işleminde çeşitli bağlantıların ve prosedürlerin yanlış çalışmasının kapsamlı bir reaksiyonudur. Oluşum nedenleri karmaşıktır ve etkileyen birçok faktör vardır. İlgili her operatöre ve sürece dikkat etmeliyiz.

 

Döküm işleminde, büyük çelik dökümlerin yapısının, kalıplama sonrası parçalar için onarılması gerekir. Kalibı Тамир etmenin birçok yolu vardır.

Parçalar kalıplandıktan sonra yumuşak ve sıkı olmayan bazı yerler olacaktır. Gevşetmek için bir biçak kullanın ve sıkıştırmak için bir alet kullanın.
Ики duvarın kesiştiği yerin hasarlı kısmı bir bıçakla kumla yapıştırılabilir, boşluğa silinebilir ve daha sonra düzeltilebilir.
Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это, чтобы получить больше информации.
Гениш бир аланда бир олук варса, önce parçayı kazabilir ve ardından tamir edebilirsiniz.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *