чугунная отливка

Сферо Дёкюмлерин Кишин Патламаси Насил Онленир

Сферо Дёкюмлерин Кишин Патламаси Насил Онленир

Sfero dökümlerin kalitesi Genellikle küreselleşme oranı ile değerlendirilir.

Grafit ne kadar yuvarlak, ince ve eşit dağılmışsa metal matris üzerindeki ayırma etkisi o kadar küçük olur. Ve neden olduğu stres konsantrasyonu ne kadar küçük olursa, sfero dökümün Performansı o kadar iyi olur. Sfero dökümlerin proses kalite kontrolü çok önemlidir. Erimiş demiri aşılamak ve küreselleştirmek, fırın öncesi testi yapmak ve bileşimi sıkı bir şekilde control etmek gereklidir. Bu arada, erimiş demirin ağırlığına göre uygun aşılayıcılar ve nodülizerler ekleyin. Aynı zamanda, ее bir erimiş demir kepçesinin dökme süresini kesinlikle kontrol edin. Böylece dökümün sonraki aşamalarında grafit çürümesini onlemek için.

Sfero dökümler, kabul kriteri olarak mekanik özelliklere dayanmaktadır. Dökümden sonra, Performans testleri için numune alınması, dökümlerin kalite sorunları olup olmadığını hemen anlayabilir. Sorunlar arasında aşılama, zayıf küreselleşme veya grafit düşüşü sayılabilir. Ayrıca kış, döküm kalitesi sorunlarının sıklıkla yaşandığı bir mevsimdir. Düşük ortam sıcaklığı, erimiş demirin çok hızlı soğumasına neden olur. Bu, aşırı soğutulmus grafit veya aşırı perlit ile sonuçlanacaktır. Bu nedenle kışın erimiş demiri döktükten sonra dökümün ısı korumasına dikkat etmeliyiz.

В этой сфере вы можете найти подробную информацию о том, как это сделать.

Sfero döküm parçaların matris yapısı esas olarak ferrit ve perlit ve az miktarda sementit ve fosfor ötektik icherir. Daha fazla ferrit içerikli ve daha az perlit içerikli dökümler iyi tokluğa ve düşük mukavemete sahiptir. Aksi takdirde, dökümler yüksek mukavemete ve zayıf tokluğa sahiptir.

Birçok ekipman ve nesne de kışa karşı dayanıklıdır ve sfero dökümler de tipiktir. Kışın sfero dökümleri tehdit eden nedir? Aslında asıl sorun sfero parçaların düşük sıcaklıklı bir ortamda patlamasıdır. Kışın sıcaklık kesinlikle daha düşük olacaktır, ancak bu, sfero döküm parçaların Performansını etkilemeyecektir. Temel olarak nesnenin özel bileşimi nedeniyle hem iyi tokluğa hem de çelik mukavemetine sahiptir. Bu nedenle uzama açısından da Idealdir ve düşük sıcaklıklarda dahi normal şekilde çalışabilir.

Если у вас есть какие-либо проблемы, сфера деятельности может быть изменена, а затем вы можете получить доступ к другим устройствам. Вы можете выбрать альтернативный вариант использования. Но если вы хотите, чтобы критики говорили о неприятных последствиях, вы можете использовать антифриз или антифриз. Сфера действия может быть изменена, если вы хотите, чтобы это произошло. Bu önlemler etkilidir.

Соруну может столкнуться с проблемой, связанной с потерей здоровья, если вы не хотите, чтобы это произошло, и вы окажетесь в сфере третьего лечения. Если техника безопасна, она может быть повреждена или отключена. Ancak yatırım maliyeti nispeten yüksek olacaktır. В противном случае, вам придется отказаться от этого.

Yide döküm, 27 yıllık tecrübesi ile Çin'de lider bir döküm dökümhanesidir ve en yüksek miktarda sfero döküm üretmektedir. Döküm demirlerimizle ilgileniyorsanız, döküm hakkında daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *