Пасланмаз Челик Дёкюмлерин Согутма Просеси Недир?

Пасланмаз Челик Дёкюмлерин Согутма Просеси Недир?

Paslanmaz çelik dökümler, Yide Döküm'ün tüm yıl boyunca ürettiği ürünlerden biridir. Yide Döküm 27 yıldır her türlü çelik döküm ürünlerini üretmektedir. Örneğin, çift brülör paslanmaz çelik, dökme çelik nehir, dökme çelik döner, paslanmaz çelik ızgara ızgaraları, dökme çelik levha vb.

Пасланмаз челик дёкюмлер хаккинда билги сахиби олмак да бизи илгилендирмектедир. Dökümün tamamlanmasında soğutmanın da küçümsenemeyecek bir adım olduğunu hepimiz biliyoruz.

Пасланмаз челик докумлерин согутма ишламине кыса бир гириш:

Металлические пластины должны быть повреждены, если их не использовать.

Сырые металлические колышки могут быть использованы только в целях безопасности. Сыви металин sürekli azalan sıcaklığı и kalıbın artan sıcaklığı Bunu Gösterir.

Калып иле докум арасында бир ара катман булунмактадыр.

Soğutma ве katılaştırma işlemi sırasındaki ısı системы передачи, döküm kalıbını ве şekillendirme metalini icherir. Ancak uygulama, kalıbın iç yüzey sıcaklığının döküm yüzeyinden farklı olduğunu kanıtlamıştır. Bu, kalıp ile döküm arasında bir ara katman olduğu anlamına gelir.

Soğutma ve katılaşma sürecinde dökümün ısı передачи системы kararsızdır.

Металин ее yöne büzülmesi и kalıbın ısıtıldıktan sonra genleşmesi nedeniyle ara tabakanın olushması. Калибин юзейиндеки боялся табака, а затем открывал его, чтобы порезаться.

Bu nedenle, soğutma ve katılaşma işlemi sırasında dökümün ısı передачи системы kararsızdır. Sistem ise döküm, ara katman ve kalıptan oluşmaktadır.

 

 

Ара катман, ısı alışverişini контроль etmenin anahtarıdır.

Hem döküm кромка де kalıp kesiti metaldir. Bu nedenle, dökümün soğutulması ve kalıbın ısıtılması çok yoğun olmadığında, kesit benzer sıcaklık dağılım kurallarına veya termal dirence sahiptir. Böylece döküm ve kalıp arasındaki ara tabaka, tüm ısı transfer sistemi üzerinde önemli bir etkiye sahiptir.

Если вы хотите, чтобы система работала, вы можете использовать табак или курить. Однако, металин юзейинин может быть поврежден или поврежден.

Bu tip isı transferinin özelliği, döküm ve kalıp kesiti arasındaki sıcaklık farkinin ara tabakankinden daha küçük olmasıdır.

Bu nedenle, döküm ve kalıbın enine kesitindeki sıcaklığın aslında eşit olarak dağıldığı varsayılabilir. Ve ısı transfer süreci esas olarak kaplama tabakasının termofiziksel özelliklerine bağlıdır. Bu, ara katmanın termal direncinin, ısı alışverişini control etmenin anahtarı olduğu anlamına gelir.

Чин'де Онде Гелен Челик Докюм Тедарикчиси

Makalenin sonunda, Yide Döküm üreticisini tavsiye etmek istiyorum – JM döküm fabrikası, 20000 м2'lik bir alanı kapsayan, 200'den fazla çalışanı ile. JM döküm, promosyonlar ve pazarlama yolları olmadan kalite ve ağızdan ağza sözler ile ünlüdür. Bu nedenle, bir döküm fabrikası arıyorsanız, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *