Докюм шишеси, Калыплама шишеси, Кум кутусу, Калып кутусу

Докюм шишеси, Калыплама шишеси, Кум кутусу, Калып кутусу

Döküm şişesi ayrıca kalıplama şişesi, кум kutusu veya kalıplama kutusu olarak da adlandırılır. Kum döküm uretiminde vazgeçilmez bir araçtır. Aynı zamanda döküm sürecinde de önemli bir rol oynar. Uygun bir kum kutusu, döküm kalitesini iyileştirebilir ve kalıplama kumu tüketimini azaltabilir, böylece üretim maliyetlerini azaltabilir.

Döküm şişeleri genellikle çelik plakaların kaynaklanmasıyla yapılır. Ancak кум döküm işlemi ile де yapılabilir. Başka бир deyişle, кум kutusunun kendisi де бир кум dökümü olabilir. Otomatik kalıplama hattı için döküm şişesi sabit bir boyuta sahiptir. FBO 3 otomatik kalıplama hattını örnek alacak olursak, muflanın boyutu 508*610mm olmalıdır.

Eğer demir dökümhanesi uygun bir döküm mataraya sahip değilse, o zaman uretim için bazı döküm matara yapmaları gerekecektir. Sandbox'ların pek çok türü ve boyutu vardır. Küçük şişe, küçük metal dökümlerin uretimi için uygundur ve büyük şişe, büyük dökümler için uygundur. Şekilleri arasında daireler ve kareler bulunur. Bazen, kalıp kumunu sabitlemek için bazı takviye nervürleri içeride kaynaklanır. Döküm işlemi sırasında, tüm tasarımların uretime uygun olarak düşünülmesi gerekir. Ancak otomatik kalıplama hattinın şişesi değiştirilemez. Sadece Мануэль kalıplama ве reçine кум kalıplama işlemleri için kullanılan ambalaj kutuları kullanılabilir.

Genel olarak, demir dökümhanesinin uretimi hızlandırmasını istemiyorsanız, döküm alıcısının kum kutusunun uretim maliyetini karşılaması gerekmez. Daha fazla şişe, üretkenliği büyük ölçüde artırabilir.

Yide Machinery döküm fabrikası, araçlar, arabalar, kamyonlar, traktörler, pulluk noktaları vb. için demir döküm parçaları üretmek için FBO otomatik kalıplama hattını kullanır. Aşağıdakiler, Yide Casting'in bazı döküm şişeleridir.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *