Кум ве Метал Докюм Арасындаки Фарк

Кум ве Метал Докюм Арасындаки Фарк

Kum döküm, kelimenin tam anlamıyla, kalıplama malzemesi olarak kumun kullanıldığı bir döküm yöntemidir ve genellikle yerçekimi dökümü ve özel gereksinimler için düşük basınçlı veya sant rifüj döküm kullanan geleneksel bir döküm işlemidir.

Kum dökümün uygulaması çok geniştir. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете получить дополнительную информацию о некачественном алюминиевом покрытии, которое может быть повреждено. Металлические детали могут быть повреждены, повреждены или повреждены, а также могут быть использованы для получения дополнительных преимуществ, а также для получения эксикликлеров.

Металлический dökümün ana hammaddesi ısıya dayanıklı alaşımlı çeliktir. Металлический döküm, современный бир döküm işlemidir ve genellikle yerçekimi dökümü ve basınçlı döküm kullanır. Bununla birlikte, metal döküm, küçük parti ve büyük uretim için uygun değildir ve bakır alaşımları için uygun değildir, ancak alüminyum, çinko ve magnezyum dökümlerine uygulanır.

Şimdi metal doküm ve kum dökümün avantajlarını ve dezavantajlarını ayrıntılı olarak tanıtmama izin verin:
Металлический dökümün avantajları

1. Metal kalıp, daha hızlı bir soğuma hızına ve ısıl işlemle güçlendirilebilen daha yoğun bir döküm yapısına sahiptir ve mekanik Performansı, kum dökümden yaklaşık %15 daha юксектор.

2. Когда металл будет поврежден, убедитесь, что он не поврежден, а затем поврежден.

3. Если вы хотите, чтобы ваш телефон был верным, вы должны его удалить.

Металлический dökümün dezavantajları

1. Металлические наконечники можно использовать для подключения к электросети, а также для использования долдурма-кабилиетина.

2. Металлические наконечники должны быть закрыты. Etkili bir şekilde tüketmek için ilgili önlemler alınmalıdır.

3. Металлический типинин гери чекилмеси йоктур ве катилашма сырасинда чатламасы ве деформирует олмасы колайдир.

Кум докюмун авантаджлары

1. Diğer döküm yöntemleriyle karşılaştırıldığında, kum dökümü daha düşük maliyetli, basit uretim süreci ve kısa üretim döngüsüne sahiptir.

2. Kum dökümde kullanılan kalıplama malzemelerinin ucuz ve elde edilmesi kolay olduğu için kalıbın uretimi kolaydır ve tek parça uretime, toplu üretime ve dökümlerin seri üretimine uyarlanabilir.

Кум dökümün dezavantajları

Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете получить больше информации о продуктах питания. Düşük kaliteli kalıp kumu, gozenekler, kum delikleri, kumun yapışması ve dokümde kum tutulması gibi kusurlara neden olur.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *