чугунная отливка

Сферо Дёкюм Горюм Муайене Йонтеми

Сферо Дёкюм Горюм Муайене Йонтеми

Sfero dökme demir, kapsamlı özellikleri çeliğe yakın olan yüksek mukavemetli bir dökme demir malzemedir. Mükemmel özelliklerine dayanarak, bazı parçaların karmaşık kuvvetlere ve yüksek mukavemet, tokluk ve aşınma direnci gereksinimlerine sahip dökümünde başarıyla kullanılmıştır. Sfero dökme Demir, hızlı bir şekilde, sadece gri dökme demirden sonra ikinci olan ve yaygın olarak kullanılan bir dökme demir malzemeye dönüşmüştür. «Челигин йерини алан демир» оларак адландырилан, эсас оларак сферо дёкюмю ифаде эдер.

продукт чугунного литья
В общих чертах сфера применения техник Герексинмлери включает в себя: механику, геометрию и бойутлар, юзей калитеси и кусурлар.

Sfero doküm parçaların görünümünde aşağıdaki kusurların bulunmasına izin verilmez:

1. Гёзенеклер гиби макроскобик кусурлар.

2. Кум далил.

3. Цюруф Дахил.

4. Gözeneklilik veya büzülme.

5. Zayif küreselleşme ve aşırı kristal tanecikleri gibi microskobik kusurlar.

Sfero döküm parçalar çok kuru veya çok ıslak olmamalıdır. Чок куру, kalıbın düşmemesine neden olur. Ve kolayca düşmek için çok ıslak. Sfero döküm parçaların kalıp kumu kalıplandıktan sonra iç yüzey bir kaplama maddesi ile kurutulmalıdır. Erimiş demirin kum kalıbına çarpmasını ve kumun ve çamurun dökme demirin içine girmesini onlemek için. Sfero döküm parçalar için kaplama ajanını kurutma yöntemi genellikle tutuşturma ve kurutmadır. Kaplama maddesi alkol içerdiğinden bazı kum kalıplara soğuk demir eklenir. Soğuk demirin rolü soğumayı hızlandırmak ve büzülmeyi azaltmaktır.

чугунная отливка

Sfero döküm parçaların muayenesi, görüm muayenesini, manyetik partikül muayenesini ve ultrasonik muayeneyi içerir. Görünüm muayenesi, çok fazla öğütme işbirliği gerektiren sfero döküm parçalarda ağır bir iştir.

В качестве примера можно привести следующие слова:

1. Чатлак йок, кайнак йок, юзейде металик олмаян калынтылар ве зимпара йок.

2. Юзей темизлиги Са 2.5'е улашир.

3. Юзей пюрузлюлюгю А2'йе улашир.

4. Gözenekler C2'ye ulaşır.

5. Soğuk bariyer D1'e ulaşır.

6. Меканик чизик йок.

Сфера, которую вы можете использовать в качестве муайенезинде, юзеи гёзенеклери и юзей кабарджиклары арасиндаки, фарка озеллыкле диккат и тмелийиз.

Genel olarak, yüzey gözenekleri iç duvarda düzgün ve düzenlidir. Yüzeydeki kabarcıklar nispeten düzensizdir ve daha fazla toz veya kum ve diğer metalik olmayan yabancı maddeleri icherir. Sfero dökümlerin yüzey girintileri gözenek ise, SCRATA test bloğu ile karşılaştırılabilir. Yüzey kabarcıkları olduğuna karar verilirse, çoğu kabarcığın kökleri metalin içine uzanacağından, genellikle cilalanmaları ve onarılmaları gerekir. Sfero döküm parçaların bilyalı dövme etkisi iyi olmadığında, pürüzlülük gereksinimleri karşılamayacaktır. Sfero döküm parçaların yüzeyinde oksit pulları varsa ve cilalanması zor olan geniş alanlı yüzey kusurları varsa, örneğin мазок, yeniden kumlama veya cilalama dikkate alınmalıdır. Çünkü bu tür bir kusur, görünüm incelemesini etkileyeceğinden, yüzey kumunun incelemesini kaçırmak özellikle kolaydır.

 

Sfero dokümler hakkında yukarıdaki bilgi noktalarını anlıyor musunuz? Sfero dökümler hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, lütfen web sitemize dikkat edin.

Yide döküm, 27 yıllık tecrübesi ile Çin'de lider bir döküm dökümhanesidir, en yüksek miktarda sfero döküm uretir, eger döküm bağlantımızla ilgileniyorsanız, lütfen b ize bir çizim dosyası gönderin ve lütfen daha fazlası için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. деталир.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *