Юксек манганлы челик ве пасланмаз челик арасиндаки фарк

Юксек манганлы челик ве пасланмаз челик арасиндаки фарк

304 paslanmaz çelik ile karşılaştırıldığında, yüksek manganlı çelik, manganez içeriğini arttırır ve nikeli azaltır ve daha zayif korozyon direncine sahiptir. Bu arada, yüksek manganlı çeliğin görünüm parlaklığı 304 paslanmaz çelik kadar parlak değildir. Bununla birlikte, yüksek manganlı çelik, düşük maliyet avantajları nedeniyle birçok alanda hala yaygın olarak kullanılmaktadır.

Юксек манганлы челик, аситлер ве алкалилер гиби кимьясал ортамларда кулланима уйгун дегильдир. Bununla birlikte, sofra takımı, kapalı su depolama ekipmanı uretimi ve kritik olmayan yapısal parçaların mühendisliği için Idealdir. 304 paslanmaz çelik elbette birçok yönden daha iyidir. Ancak, нормальный бир uretici tarafından uretildiği sürece, yüksek manganlı çelik Hala avantajlara sahiptir.

Шу анда, улусал стандарт, каплар вейя гыда арачлары ичин пасланмаз челик малземелерин дересесини ачикча танимламамактадир. Bu, 304 paslanmaz çelikten yapılmış elektrikli su ısıtıcılarının standardların altında ürünler olmadığı anlamına gelir.

Gıda sınıfı paslanmaz çelik, “Çin Halk Cumhuriyeti Ulusal Standardı/Paslanmaz Çelik Sofra Kapları için Sıhhi Standard” GB 9684-88 ile uyumlu paslanmaz çelik malzemeyi ifade eder ve kurşun ve krom iürtüçelikhaçeri, paslanmaz Çelik Sofra Kaplari için Sıhhi Standart Сирадан Пасланмаз Челик.

Her türlü gıda saklama kaplari ve gıda işleme makinelerinde östenitik paslanmaz çelik (1Cr18Ni9Ti, 0Cr19Ni9, 1Cr18Ni9) kullanılmalıdır. Ve her türlü sofra takımı martensitik paslanmaz çelik kullanmalı (0Cr13, 1Cr13, 2Cr13, 3Cr13) seçilmelidir.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *