Мануэль Хидролик Транспалет Япы Пренсиби

Мануэль Хидролик Транспалет Япы Пренсиби

Manuel hidrolik transpalet, kompakt, kullanışlı, esnek, ağır hizmet tipi ve dayanıklı bir kargo taşıma aracıdır. Kamyon, мал sevk etme işlevine ек olarak, malların kaldırılmasını ве indirilmesini kolaylaştırmak için şasi ve tekerlekler arasında bir hidrolik cihaz icherir. Kamyon, kargo kutusunun tabanının altına kolayca itilebilir ve ardından şasi hidrolik basınçla kaldırılır. Böylece taşımak için kargoyu sürükleyebilirsiniz. Hedefe ulaştıktan sonra şasi hidrolik olarak indirilecectir. Ardından kargo uygun şekilde inecek ve kamyon kolayca çekilebilecek. Sonuç olarak, kamyon, karmaşık manuel taşıma sürecini atlamaya yardımcı olabilir. Manuel hidrolik transpalet, atölye kargo taşımacılığı için iyi bir yardımcıdır.

Мануэль гидролик транспарет, чтобы получить возможность использовать его: здесь, где вы находитесь, и в арабском стиле.


Manuel hidrolik transpalet kolu, hidrolik silindirin kaldırılmasını ve indirilmesini kontrol edebilir. Sapın uzunluğu genellikle yaklaşık 1 метр. Uzun sap prensibi, insan gücünü büyük ölçüde azaltır.

Manuel hidrolik transpalet ana gövdesi genellikle 4 mm çelik levhadan yapılır. Tekerlekler naylon ve poliuretandan farklıdır. Kullanım sürecinde, genellikle iyi aşınma direncine sahip naylon tekerleklerdir.

Мануэль hidrolik transpalet, hidrolik şanzıman prensibini kullanır, çalışma ortamı olarak yag kullanır, conta hacminin değişmesi yoluyla hareketi iletir ve yağın içindeki basınç yoluyla gücü iletir.

Güç parçası

Ana hareket ettiricinin mekanik enerjisini, yağın basınç enerjisine (hidrolik enerji) dönüştürün. Örneğin: гидролик помпа.

Йонетичи болюму

Hidrolik pompa tarafından girilen yağ basıncı enerjisini, çalışma mekanizmasını çalıştıran mekanik enerjiye dönüştürün. Örneğin: гидролик силиндирлер, гидролик моторлар.

Контроль парков

Включите, включите и начните контролировать и устанавливать. Например: базовый контроль над ванной, затем контроль над ванной и вы контролируете ванну.

ярдымджи парк

Yag depolama, filtreleme, ölçüm ve sızdırmazlık rolünü oynayan bir sistem oluşturmak için ilk üç parçayı birbirine bağlayın. Örneğin: boru hatları ve bağlantılar, yakıt tankları, filtreler, akümülatörler, contalar ve kontrol aletleri vb.

Belirli бир hacimdeki sıvının herhangi бир noktasında uygulanan basınç, ее yöne eşit olarak iletilebilir. Bu, birden fazla hidrolik silindir kullanıldığında, her bir hidrolik silindirin kendi hızında çekeceği veya iteceği ve bu hızların yükü hareket ettirmek için gereken basınca bağlı olduğu gelamına.

Докюм шишеси, Калыплама шишеси, Кум кутусу, Калып кутусу

Докюм шишеси, Калыплама шишеси, Кум кутусу, Калып кутусу

Döküm şişesi ayrıca kalıplama şişesi, кум kutusu veya kalıplama kutusu olarak da adlandırılır. Kum döküm uretiminde vazgeçilmez bir araçtır. Aynı zamanda döküm sürecinde de önemli bir rol oynar. Uygun bir kum kutusu, döküm kalitesini iyileştirebilir ve kalıplama kumu tüketimini azaltabilir, böylece üretim maliyetlerini azaltabilir.

Döküm şişeleri genellikle çelik plakaların kaynaklanmasıyla yapılır. Ancak кум döküm işlemi ile де yapılabilir. Başka бир deyişle, кум kutusunun kendisi де бир кум dökümü olabilir. Otomatik kalıplama hattı için döküm şişesi sabit bir boyuta sahiptir. FBO 3 otomatik kalıplama hattını örnek alacak olursak, muflanın boyutu 508*610mm olmalıdır.

Eğer demir dökümhanesi uygun bir döküm mataraya sahip değilse, o zaman uretim için bazı döküm matara yapmaları gerekecektir. Sandbox'ların pek çok türü ve boyutu vardır. Küçük şişe, küçük metal dökümlerin uretimi için uygundur ve büyük şişe, büyük dökümler için uygundur. Şekilleri arasında daireler ve kareler bulunur. Bazen, kalıp kumunu sabitlemek için bazı takviye nervürleri içeride kaynaklanır. Döküm işlemi sırasında, tüm tasarımların uretime uygun olarak düşünülmesi gerekir. Ancak otomatik kalıplama hattinın şişesi değiştirilemez. Sadece Мануэль kalıplama ве reçine кум kalıplama işlemleri için kullanılan ambalaj kutuları kullanılabilir.

Genel olarak, demir dökümhanesinin uretimi hızlandırmasını istemiyorsanız, döküm alıcısının kum kutusunun uretim maliyetini karşılaması gerekmez. Daha fazla şişe, üretkenliği büyük ölçüde artırabilir.

Yide Machinery döküm fabrikası, araçlar, arabalar, kamyonlar, traktörler, pulluk noktaları vb. için demir döküm parçaları üretmek için FBO otomatik kalıplama hattını kullanır. Aşağıdakiler, Yide Casting'in bazı döküm şişeleridir.

Гисканне, Гисканне, Сандкастен, Гискастен

Гисканне, Гисканне, Сандкастен, Гискастен

Gießkasten wird auch Formkasten, Sandkasten или Formkasten genannt. Es ist ein unverzichtbares Werkzeug bei der Herstellung von Sandgussteilen. Gleichzeitig spielt es auch im Gißprozess eine wichtige Rolle. Если вы хотите получить надежную и качественную продукцию, а также сократить формы и сократить ее, вы должны быть уверены в том, что производственная стоимость будет снижена.

Gießkannen werden normalerweise durch Schweißen von Stahlplatten hergestellt. Es kann aber auch im Sandgussverfahren hergestellt werden. Mit anderen Worten, der Sandkasten selbst kann auch ein Sandguss sein. Für die Automatical Formanlage hat die Gießkanne eine feste Größe. Am Beispiel der Automatic Formanlage FBO 3 Sollte die Form des Formkastens 508 * 610 mm betragen.

Wenn die Eisengießerei keine geeignete Gießkanne hat, müssen sie einige Gießkannen für die Produktion herstellen. Es gibt viele Arten und Größen von Sandboxen. Die kleine Küvette eignet sich für die Herstellung von kleinen Metallgussteilen und die große Küvette für große Gussteile. Ihre Formen umfassen Kreise und Quadrate. Manchmal werden innen Verstärkungsrippen eingeschweißt, um den Formsand zu fixieren. Beim Gießprozess müssen alle Konstruktionen produktionsgerecht berücksichtigt werden. Der Formkasten der Automatic Formanlage kann jedoch nicht gewechselt werden. Es dürfen nur Verpackungskartons verwendet werden, die für manuelle Form- und Harzsandformverfahren verwendet werden.

Im Allgemeinen muss der Käufer von Gussteilen nicht die Kosten für die Herstellung des Sandkastens tragen, es sei denn, Sie möchten, dass die Eisengießerei die Produktion beschleunigt. Mehr Flaschen können die Produktivität erheblich steigern.

Die Gießerei von Yide Machinery verwendet eine Automaticische Formlinie von FBO, um Eisengussteile für Fahrzeuge, Autos, Lastwagen, Traktoren, Pflugscharen usw. герцустеллен. Im Folgenden sind einige Gießkolben von Yide Casting aufgeführt.

Frasco de Fundição, Frasco de Moldagem, Caixa de Area, Caixa de Moldagem

Frasco de Fundição, Frasco de Moldagem, Caixa de Area, Caixa de Moldagem

O frasco де fundição tambem é chamado де frasco де молдагем, caixa де areia ou caixa де молдагем. É uma ferramenta indispensável na produção de fundidos em areia. Ao mesmo tempo, tambem desempenha um papel Importante no processo de casting. Uma caixa де areia adequada pode melhorar a qualidade да fundição е reduzir о консумо де areia де молдгем, reduzindo assim ос custos де produção.

Os frascos де fundição são geralmente feitos por soldagem де placas де aço. Mas tambem pode ser feito pelo processo de fundição em areia. Em outras palavras, a própria caixa de areia também pode ser uma fundição em areia. Пункт linha де moldagem automática, о frasco де fundição тем tamanho fixo. Tomando a linha de moldagem automática FBO 3, например, o tamanho do frasco deve ser 508 * 610 мм.

Se a fundição де ferro não tiver um frasco de fundição adequado, eles terão que fazer alguns frascos de fundição пункт produção. Existem muitos tipos e tamanhos de caixas de proteção. O frasco pequeno é adequado para a produção de pequenas peças fundidas de metal, eo frasco grande é adequado para grandes peças fundidas. Suas formas incluem circulos e quadrados. Às vezes, algumas nervuras de reforço são soldadas por dentro para fixar a area de moldagem. Durante o processo de fundição, todos os projetos devem ser subjectados para se adequar à produção. Porém, о frasco да Linha де Moldagem automática não Pode сер Altado. Somente caixas де embalagem usadas пункт Processos де Moldagem руководство электронной Moldagem эм areia де резина podem сер usadas.

Geralmente, a menos que você queira que fundição de ferro acelere a produção, o comprador das peças fundidas não precisa arcar com o custo de Fabricação da caixa de areia. Mais frascos podem aumentar muito a produtividade.

Fábrica de fundição da Yide Machinery USA a linha de moldagem automática FBO para produzir peças de fundição de Ferro para veículos, carros, caminhões, tratores, pontas de arado и т. д. Seguir estão alguns frascos de fundição da Yide Casting.

Литейная колба, Формовая колба, Песочница, Формовочная коробка

Литейная колба, Формовая колба, Песочница, Формовочная коробка

Литейную опоку также называют формовочной опкой, песочницей или формовочной коробкой. Это незаменимый инструмент при производстве отливок в песчаные формы. В то же время он также играет важную роль в процессе кастинга. Подходящая песочница может повысить качество отливки и снизить расход формовочного песка, тем самым снизив производственные затраты.

Литейные опоки обычно изготавливают путем сварки стальных пластин. Но это также может быть сделано методом литья в песчаные формы. Другими словами, сама песочница также может быть отлична от песка. Для стандартной линии формования опока имеет фиксированный размер. На высоте формовочной линии FBO 3 размер опоки должен быть 508 * 610 мм.

Если на чугунолитейном заводе нет подходящих опок для литья, им возможно изготовить несколько опок для производства. Есть типов много размеров песочниц. Маленькая опока подходит для производства мелких металлических отливок, а большая опока подходит для крупных отливок. Их формы включают круги и квадраты. Иногда внутри приваривают ребра жесткости, чтобы зафиксировать формовочную смесь. В процессе необходимо учитывать все конструкции, которые подходят для производства. Однако колбу старой формовочной линии изменить нельзя. Используются только упаковочные коробки, используемые для ручного формования и формования из смоляного песка.

Как правило, если вы не хотите ускорить производство, покупатель не должен тратить деньги на изготовление песочницы. Чем больше колб, тем выше производительность.

Литейный завод Yide Machinery использует автоматическую формовочную линию FBO для производства чугунных отливок для автомобилей, легковых автомобилей, грузовиков, тракторов, плугов и т.д. Д. Ниже представлены некоторые литейные опоки от Yide Casting.

Литейная колба, Формовая колба, Песочница, Формовочная коробка

Краткое описание отливок в песчаных формах на основе железа:

Краткое описание отливок в песчаных формах на основе железа:

Литье в песчаные формы с покрытием на основе железа – это технология производства отливок. В 1970-х годах китайские литейщики разработали специальный метод литья, основанный на исследованиях отечественных и зарубежных литейщиков и в контексте общественного резонанса в Китае. Он отличается от литья в песчаные формы, литья по выплавляемым шаблонам, V-образного литья, обычного литья в формы, литья в оболочку, парафинового литья, керамического литья, литья стальной дроби и других методов литья. В этом методе используется металлическая модель и чугунная полость, близкая по форме к отливке, как чугунная форма песочницы. А затем почти сформировать форму железной формы по толщине песка с толщиной покрытия 6 ~ 10 мм, чтобы увеличить форму для заливки в отливку.

Процесс литья в песчаные формы на основе железа включает:

Машинное моделирование-проверка и закрытие ящика-установка литника в ящик-разливка-распаковка литье-очистка песка-моделирование.

Особенности литья в песчаные формы на основе железа:

1. Имя характеристики литья в песчаных формах.

То есть наличие жесткой песчаной формы, которая делает песчаную форму очень общей прочностью без деформации. В то же время он овладевает широкой технологичностью, изъятием отливок, возможностью позиционирования и высокой эмоциональностью.

2. Обладает способностью отливки из песка с покрытием.

Моделирование удобно и быстро. Независимо от того, что это за форма для литья, формовка может быть завершена в течение двух или трех минут. Плотность песка и твердость на поверхности кожи возникают и развиваются. И не нужно наносить никакой краски. Получается гладкая отливка, улучшается форма и точность размеров отливки.

3. Имея характеристики литья в металлической форме.

Чугунная форма имеет очевидный охлаждающий эффект во время процесса кристаллизации расплавленного металла. Это может уменьшить размер потребляемой отливки, тем самым улучшив общую прочность отливки. Наличие песчаных покрышек позволяет избежать дефектов литья в металлическую форму. Отливки не белых дыр. Что касается отливок из чугуна, он может производить различные материалы в литом состоянии без термической обработки.

4. Высокая точность

Форма, состоящая из железной формы и тонкой песчаной шины, имеет жесткую жесткость, ограниченную деформацию и быстрое охлаждение после разрушения. При этом полученная отливка отличается очень высокими размерами, малым припуском на обработку и компактной структурой. Он особенно подходит для производства высокопрочного чугуна. В то же время этот метод использует расширение графитизации высокопрочного чугуна для самоподвода и позволяет получать отливки с умеренно-холодными стояками или без них. Таким образом можно получить качественные отливки. чугунная форма производства быстро остывает, она эффективна для больших перлитных подложек. Отливки стержня и вала особенно случайно.

5. Высокая надежность

В нормальных условиях твердость отливок, прибыль с использованием литья в песчаные формы на основе железа, примерно на 20 единиц HB выше, чем твердость отливок, обычная и методика литья.

6. Низкие инвестиции

Использование отработанного тепла литейной формы для отверждения песка с покрытием, полученного в результате вторичного использования, а не только уменьшения потребления электроэнергии, но также процесс литья представляет собой состояние замкнутого цикла производства. В то же время производственная площадка небольшая, не требует обработки песка оборудования, требует небольших вложений и быстрых результатов.

7. Повторное использование формы.

Благодаря охлаждению чугунной формы формовочный песок не перегорится. Не только формовочный песок можно использовать повторно, но и из-за обжига во время процесса заливки формовочный песок (кварцевый песок) претерпевает переходный переход, и коэффициент теплового расширения песка проявляется с 15 до 5. Следовательно, Старый песок, образующийся в процессе производства, также может быть переработано, что соответствует развитию экономики замкнутого цикла.

8. Низкий процент отказов.

Отливка в песчаные формы с покрытием на основе железа особенно подходит для производства крупных партий средних и мелких отливок. Если есть несколько замен, общий процент отказов может быть снижен примерно до 3%.

9. Длительный срок службы.

Срок службы пресс-формы с железной пресс-формой с песчаным покрытием может достигать более 10 000 раз. Однако требуется дополнительное обслуживание.

Предварительное введение фонда в зону восстановления на базе железа:

Предварительное введение фонда в зону восстановления на базе железа:

Fundição em areia revestida à base de ferro é uma tecnologia de produção de fundição. Na década де 1970, ос trabalhadores де fundição китайцы desenvolveram ум метод де technologia де fundição специальный, que se baseia на pesquisa де contrapartes де fundições nacionais e estrangeiras е эм combinação com as condições nacionais да Китай. É diferente да fundição em areia, fundição por Cera perdida, fundição em forma de V, fundição em molde Permanente, fundição em formde de concha, fundição em parafina, fundição em ceramica, fundição em granalha de aço e outros métodos de fundição. Este método usa um modelo de metal ea cavidade de ferro fundido que se aproxima da forma da fundição como omolde de ferro de caixa de areia. E então о молде де ferro quase formado é coberto com uma camada де 6 ~ 10 мм de areia revestida para formar um forme para vazar em uma peça fundida.

O processo de fundição em areia revestida à base de ferro включает:

Modelagem mecânica – verificação e fechamento da caixa – colocação do copo de entrada na caixa de bloqueio – despejo-desempacotamento da area de fundição – limpeza-modelagem.

Характеристики финансирования на территории восстановления ферро-базы:

1. Tendo как características de fundição em areia

Ou seja, ter um casco de molde de areia rígido, o que torna o molde de areia alto em Resistance geral, sem deformação. Ao mesmo tempo, possui ampla adaptabilidade, fácil desmoldagem de peças fundidas, posicionamento confiável e alta precisão.

2. В качестве характеристик фонда в качестве места восстановления.

Удобная и быстрая модель. Não importa qual seja о молде-де-areia де fundição, Moldagem Pode Ser concluída em dois ou três minutos. A densidade да areia ea dureza поверхностный делать молде Сан garantidas peloequipamento е Semperconsistes. E não é necessário aplicar tinta. Fundição lisa é obtida, ea forma e precisão размерный да fundição são melhoradas.

3. Tendo как características de fundição em moulde de metal.

О молде де ферро тем ум efeito де resfriamento óbvio durante о processo де cristalização сделать металл fundido. Isso pode refinar о tamanho do grão da peça fundida, melhorando assim a Resistance geral da peça fundida. Presença де pneus де areia evita как deficiências да fundição эм плесень де металла. As peças fundidas não produzem buracos brancos. Para fundições de Ferro, pode produzir diversos materiais no estado fundido sem tratamento térmico.

4. Высокая точность

O плесень composto пор плесень де ферро е pneu де areia fina possui альта hardez, pequena deformação е rápido resfriamento após travamento. Enquanto isso, a fundição obtida tem alta precisão размерный, pequena margem de usinagem e estrutura compacta. É especialmente adequado para a produção de Ferro dúctil. Ao mesmo tempo, о método usa expansão de grafitização do Ferro dúctil para autoalimentação e produção de peças fundidas com menos e sem стояки. Ассим, пункт obter peças fundidas de alta qualidade. Como о молде де ферро esfria Rapidamente, эле é eficaz пункта produção де субстратов де perlita де альт Grau. Как fundições де спешки е eixo são частностиmente vantajosas.

5. Альта Дуреза

Em circunstâncias normalais, dureza das peças fundidas produzidas por fundição em areia revestida à base de ferro é cerca de 20 unidades HB maior do que aquelas produzidas por métodos de fundição comuns.

6. Низкие инвестиции

A utilização сделать остаточное тепловыделение сделать молде де ферро fundido пункт solidificar a areia revestida produzida pela reciclagem, não só reduz о consumo де eletricidade, мас тамбем о processo де fundição apresenta ум estado де produção де ciclo fechado. Nesse ínterim, a área de produção é pequena, dispensandoequipamentos de tratamento de areia, baixo investimento e resultsados ​​rápidos.

7. Повторное использование формы

Девидо ао resfriamento сделать молде де ферро, a areia де молдагем não será queimada эм эксцессо. Não só a area de moldagem pode ser reutilizada, mas tambem por causa da torrefação durante o processo de vazamento, a area de moldagem (areia dequarco) sofre uma Mudança de fase, eo coeficiente de expansão térmica da areia é reduzido de 15 para 5 . Portanto, o A areia velha produzida no processo produtivo também pode ser reciclada, o que está em linha com o desenvolvimento da economia circular.

8. Baixa Taxa de Rejeição

Fundição em areia revestida à base de ferro é specialmente adequada para a produção de grandes lotes de peças fundidas medias e pequenas. Se houver poucas substituições, такса geral de rejeição Pode ser reduzida para cerca de 3%.

9. Долгая жизнь

A Vida útil do Molde de Ferro com molde de Ferro revestido de areia Pode Chegar a mais de 10.000 vezes. Нет entanto, рыдать influência да expansão и contração térmica repetida де longo prazo e сделать эмбиенте де fundição, manutenção adicional é necessária.

Kurze Einführung in den beschichteten Sandguss auf Eisenbasis:

Kurze Einführung in den beschichteten Sandguss auf Eisenbasis:

Beschichteter Sandguss auf Eisenbasis ist eine Technologie zur Herstellung von Gussteilen. Chinesische Gießereiarbeiter entwickelten in den 1970er Jahren ein spezielles Verfahren der Gießereitechnik, das auf den Recherchen in- und ausländischer Gießereikollegen und in Combination mit den nationalen Gegebenheiten Chinas basiert. Es unterscheidet sich von Sandguss, Wachsausschmelzguss, V-Formguss, Dauerformguss, Schalenformguss, Paraffinguss, Keramikguss, Stahlkugelguss и anderen Gussverfahren. Dieses Verfahren verwendet ein Metallmodell und den Gusseisenhohlraum, der Form des Gussstücks als Sandkasteneisenform nahe kommt. Und dann wird die nahezu geformte Eisenform mit einer Schicht von 6 bis 10 mm beschichtetem Sand beeckt, um eine Form zum Gießen in ein Gussstück zu bilden.

Der Prozess des beschichteten Sandgusses auf Eisenbasis umfasst:

Maschinelles Modellieren-Überprüfen und Verschließen des Kastens-Einsetzen des Angussbechers в ден Schlosskasten-Gießen-Auspacken des GießsandsReinigen-Modellieren.

Merkmale des beschichteten Sandgusses auf Eisenbasis:

1. Мит ден Эйгеншафтен фон Сандгусс

На самом деле, это звезда Sandformschale zu haben, песчаная форма - это хороший праздник без Verformung verleiht. Gleichzeitig verfügt es über eine breite Anpassungsfähigkeit, einfaches Entformen von Gussteilen, zuverlässige Positionierung und hohe Präzision.

2. Mit den Eigenschaften von beschichtetem Sandschalenguss.

Das Modellieren ist bequem und schnell. Unabhängig фон дер Gießsandform kann die Formgebung innerhalb фон zwei bis drei Minuten abgeschlossen sein. Die Sanddichte und Oberflächenhärte der Form werden durch die Ausrüstung garantiert und sind immer gleich. Und Sie müssen keine Farbe auftragen. Es wird ein glatter Guss erhalten und die Form- und Maßgenauigkeit des Gusses wird verbessert.

3. Mit den Eigenschaften des Metallformgusses.

Die Eisenform Hat Während des Kristallisations von Geschmolzenem Metall einen Offensichtlichen Kühleffekt. Dies kann die Korngröße des Gussstücks verfeinern, wodurch die Gesamtfestigkeit des Gussstücks verbessert wird. Das Vorhandensein von Sandreifen vermeidet die Mängel des Metallformgusses. Gussteile erzeugen keine weißen Löcher. Für Eisenguss können verschiedene Werkstoffe im Gusszustand ohne Wärmebehandlung hergestellt werden.

4. Хоэ Прецизион

Die aus Eisenform und dünnem Sandreifen bestehende Form Hat eine hohe Steifigkeit, geringe Verformung und schnelle Abkühlung nach dem Verschließen. Inzwischen weist das erhaltene Gussstück eine hohe Maßgenauigkeit, eine geringe Bearbeitungstoleranz und eine kompakte Struktur auf. Es eignet sich besonders für die Herstellung von Sphäroguss. Gleichzeitig nutzt das Verfahren die Graphitisierungsexpansion von Sphäroguss, um sich selbst zuzuführen und Gussstücke mit weniger und ohne Steigleitungen herzustellen. Итак, erhalten Sie hochwertige Gussteile. Когда Eisenform schnell abkühlt, это эффективно для нанесения покрытия на перлит-субстрат. Besonders vorteilhaft sind Stab- und Schaftgussteile.

5. Хоэ Харте

В нормальных условиях вы должны быть готовы к использованию жестких дисков, а также к 20 HB-Einheiten, которые также должны быть обработаны, а также к более прочным защитным покрытиям при использовании Eisenbasis.

6. Геринг Инвестишн

Die Nutzung der Abwärme der Gussform zur Verfestigung des durch Recycling erzeugten beschichteten Sandes reduziert nicht nur den Stromverbrauch, sondern der Gißprozess stellt auch einen geschlossenen Produktionszustand dar. Inzwischen ist die Produktionsfläche klein, erfordert keine Sandaufbereitungsanlagen, geringe Investitionen und schnelle Ergebnisse.

7. Видение формы

Durch die Abkühlung der Eisenform wird der Formsand nicht überfeuert. Der Formsand kann nicht nur wiederverwendet werden, sondern durch die Röstung während des Gießprozesses erfährt der Formsand (Quarzsand) einen Phasenwechsel und der Wärmeausdehnungskoeffizient des Sandes wird von 15 auf 5 reduziert Der im Prod uktionsprozess anfallende Altsand kann ebenfalls recycelt werden, was der Entwicklung der Kreislaufwirtschaft entspricht .

8. Нидриг Аблехнунгсрате

Beschichteter Sandguss auf Eisenbasis eignet sich besonders für die Herstellung großer Serien mttlerer und kleiner Gussteile. Bei wenigen Ersatzlieferungen kann die Gesamtablehnungsquote auf etwa 3% gesenkt werden.

9. Длительный срок службы

Die Lebensdauer der Eisenform mit sandbeschichteter Eisenform может быть больше 10.000 XNUMX меньше. Unter dem Einfluss von langfristiger wiederholter thermischer Ausdehnung und Kontraktion und der Gießumgebung ist jedoch zusätzliche Wartung erforderlich.

Демир базлы капламали кум докюмюн кыса танитими

Демир базлы капламали кум докюмюн кыса танитими

Demir esaslı kaplamalı kum döküm bir döküm uretim teknolojisidir. 1970'lerde Çinli dökümhane işçileri, Yerli ve yabancı dökümhane meslektaşlarının araştırmasına dayanan ve Çin'in ulusal koşullarıyla birlikte özel bir döküm teknolojisi liştemirgedisi liştemirgedisi. Kum döküm, kayıp mum döküm, V-şekilli döküm, kalıcı kalıba döküm, kabuk kalıba döküm, parafin döküm, seramik döküm, çelik bilye döküm ve diğer döküm yöntemlerinden fark. Bu yöntem, bir metal model ve kum kutusu demir kalıp olarak döküm şekline yakın olan dökme demir boşluğu kullanır. Daha sonra, yakın şekilli demir kalıp, bir döküme dökmek için bir kalıp oluşturmak üzere 6-10 mm'lik bir kaplanmış kum tabakası ile kaplanır.

Демир базлы капламали кум докюм ишлеми шунлары ичерир:

Сделайте модель управления моделью и установите флажок, чтобы получить доступ к шаблону модели-документа-пакета.

Демир эсаслы капламали кум докюмюн озелликлери:

1. Кум докюм озелликлерине сахип олмак

Diğer бир deyişle, кум kalıbın deformasyon olmadan toplam mukavemetini yüksek yapan sert bir kum kalıp kabuğuna sahip olmak. Aynı zamanda geniş adaptasyon kabiliyetine, dökümlerin kolay kalıptan çıkarılmasına, güvenilir konumlandırmaya ve yüksek hassasiyete sahiptir.

2. Kaplamalı kum kabuk doküm özelliklerine sahip olmak.

Modelleme rahat ve hızlıdır. Döküm kum kalıbı ne olursa olsun, kalıplama iki veya üç dakika içerisinde tamamlanabilmektedir. В случае необходимости вы можете получить гарантию качества и получить необходимые сертификаты качества. Ve herhangi bir boya uygulamanıza gerek yoktur. Затем нажмите на старое редактирование, нажмите на кнопку и внесите изменения в настройки.

3. Металл kalıba döküm özelliklerine sahip olmak.

Демир калип, erimiş metalin kristalizasyon işlemi sırasında bariz bir soğutma etkisine sahiptir. Bu, dökümün tane boyutunu iyileştirebilir ve böylece dökümün genel mukavemetini iyileştirebilir. Kum lastiklerinin varlığı, металл kalıp dökümünün eksikliklerini önler. Dökümler beyaz delikler üretmeyecektir. Demir dökümler için ısıl işlem görmeden döküm halinde çeşitli malzemeler uretebilir.

4. Юксек хассасиет

Demir kalıp ve ince kum lastiğinden oluşan kalıp yüksek rijitliğe, küçük deformasyona ve kilitlendikten sonra hızlı soğumaya sahiptir. Bu arada elde edilen döküm, yüksek boyutsal hassasiyete, küçük işleme payına ve kompakt yapıya sahiptir. Özellikle sfero uretimi için uygundur. Aynı zamanda, yöntem, kendi kendine beslemek için sfero dökümün grafitizasyon genişlemesini kullanır ve daha az ve yükselticisiz dökümler uretir. Böylece yüksek kaliteli dökümler elde etmek. Демир калип hızla soğuduğundan, yüksek dereceli perlit alt tabakaların uretimi için etkilidir. Çubuk ve şaft dökümleri özellikle avantajlıdır.

5. Юксек сертлик

Нормальный şartlar altında, demir esaslı kaplamalı kum döküm ile üretilen dökümlerin sertliği, sıradan döküm yöntemleri ile üretilenlerden yaklaşık 20 HB birim daha yüksektir.

6. Дюшук ятырым

Dökme demir kalıbın atık ısısının geri dönüşümle üretilen kaplanmış kumu katılaştırmak için kullanılması sadece elektrik tüketimini azaltmakla kalmaz, aynı zamanda döküm işlemi de kapalı çevrim üretim durumu sunar. Bu arada, uretim alanı küçüktür, kum arıtma ekipmanı gerektirmez, düşük yatırım ve hızlı sonuçlar.

7. Калыбин йениден кулланимы

Демир kalıbın soğuması nedeniyle kalıplama kumu aşırı ısınmayacaktır. Sadece kalıp kumu yeniden kullanılabilir değil, aynı zamanda dökme işlemi sırasında kavrulma nedeniyle kalıp kumu (kuvars kumu) faz değişimine uğrar ve kumun termal genleşme katsayısı 15'edten. Üretim sürecinde üretilen eski kum da döngüsel ekonominin gelişimine parallel olarak geri dönüştürülebilir.

8. Дюшук рет орани

Demir bazlı kaplamalı kum dökümü, özellikle orta ve küçük dökümlerin büyük partilerinin uretimi için uygundur. Birkaç değiştirme varsa, genel reddetme oranı yaklaşık %3'e düşürülebilir.

9. Узун хизмет омру

Кум каплы демир Калыпли Демир Калибин Хизмет составляет 10.000 каттан фазла улашабилир. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете быть уверены в том, что это будет нормально, а также в случае необходимости, а также в случае отказа или получения дополнительных услуг и в случае необходимости.

Кучук Докюм Капы

Кучук Докюм Капы

Кучук докме капылар, кючук докме демир капылар оларак да адландырилан, докме демирден япылмыш кючук капылардыр.

Uygulamaya bağlı olarak birçok tipte dökme demir kapı vardır. Örneğin kazanlarda kullanılan döküm kapılara kül kapılar; soba, şömine ve sobalarda kullanılan döküm kapılar ve fırın kapıları olarak adlandırılır. Küçük dökme kapılar, boyutlarının çok küçük olduğu anlamina gelir, genellikle onlarca milimetreden yüzlerce milimetreye kadar.

Küçük dökme demir kapılar için kullanılan malzemeler arasında gri dökme demir, sfero döküm ve alaşımlı dökme demir bulunur. Malzemelerin çoğu gri dökme demir ASTM A48 Sınıf 30, 20 veya gri demir DIN EN1561 EN-GJL-200, EN-GJL-150 veya gri demir FC150, FC200'dür. Yangın direncini arttırmak için genellikle belirli bir krom (Cr) alaşımı içeriği eklemek gerekir. Bu amaçla %1 Cr kullanılmalıdır.

Küçük dökme kapılar için, Yide Casting genellikle daha büyük dökme kapılar üretmek için yaş kum kalıplama işlemini ve daha küçük dökme kapılar üretmek için reçine kum kabuk kalıplama işlemini kullan ир. Genelde otomatik kalıplama hatları küçük kalıplı kapılar için uygun değildir. Çünkü sıcak kalıp kapıların deforme olmaması için bir geceden fazla kum kalıpta kalması gerekir.

Tabii ки dökme Demir kapılar için yüzey kalitesinin çok iyi olması gerekir. Yide dökümhanesinde yüzey kalitesini karşılamak için kalıplama malzemesi olarak ince kum ve on kaplamalı reçine kumu kullanılmaktadır.

Вы можете изменить настройки и контролировать ситуацию. Воспользуйтесь функцией чок-онемлидир. В большинстве случаев это не соответствует стандартным правилам оплаты труда. После этого вы можете получить доступ к крышке камеры.

Genel olarak, çoğu dökme kapı zımparalama gerektirmez. Gerekirse, çizimde veya sorgunuzda belirtmelisiniz. Айни заманда, бояма, galvanizleme ве па önleme yöntemleri gibi dökme demir kapılar için kaplama gereksinimleri де önemlidir.

Çin'de dökme demir kapı uretebilen birçok demir döküm fabrikası var, ancak sadece birkaç dökme demir kapı yüksek kalitede. Bunları üretmedeki en büyük zorluk, iyi yüzey kalitesini korumaktır.

Yide döküm, 20 yıldan fazla döküm tecrübesine sahiptir. Размер yüksek kaliteli dökme demir kapılar ve en iyi hizmeti sağlayabiliriz. Dökme Demir kapılar arıyorsanız, en profesyonel yardımı almak için lütfen hemen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.