Демир базлы капламали кум докюмюн кыса танитими

Демир базлы капламали кум докюмюн кыса танитими

Demir esaslı kaplamalı kum döküm bir döküm uretim teknolojisidir. 1970'lerde Çinli dökümhane işçileri, Yerli ve yabancı dökümhane meslektaşlarının araştırmasına dayanan ve Çin'in ulusal koşullarıyla birlikte özel bir döküm teknolojisi liştemirgedisi liştemirgedisi. Kum döküm, kayıp mum döküm, V-şekilli döküm, kalıcı kalıba döküm, kabuk kalıba döküm, parafin döküm, seramik döküm, çelik bilye döküm ve diğer döküm yöntemlerinden fark. Bu yöntem, bir metal model ve kum kutusu demir kalıp olarak döküm şekline yakın olan dökme demir boşluğu kullanır. Daha sonra, yakın şekilli demir kalıp, bir döküme dökmek için bir kalıp oluşturmak üzere 6-10 mm'lik bir kaplanmış kum tabakası ile kaplanır.

Демир базлы капламали кум докюм ишлеми шунлары ичерир:

Сделайте модель управления моделью и установите флажок, чтобы получить доступ к шаблону модели-документа-пакета.

Демир эсаслы капламали кум докюмюн озелликлери:

1. Кум докюм озелликлерине сахип олмак

Diğer бир deyişle, кум kalıbın deformasyon olmadan toplam mukavemetini yüksek yapan sert bir kum kalıp kabuğuna sahip olmak. Aynı zamanda geniş adaptasyon kabiliyetine, dökümlerin kolay kalıptan çıkarılmasına, güvenilir konumlandırmaya ve yüksek hassasiyete sahiptir.

2. Kaplamalı kum kabuk doküm özelliklerine sahip olmak.

Modelleme rahat ve hızlıdır. Döküm kum kalıbı ne olursa olsun, kalıplama iki veya üç dakika içerisinde tamamlanabilmektedir. В случае необходимости вы можете получить гарантию качества и получить необходимые сертификаты качества. Ve herhangi bir boya uygulamanıza gerek yoktur. Затем нажмите на старое редактирование, нажмите на кнопку и внесите изменения в настройки.

3. Металл kalıba döküm özelliklerine sahip olmak.

Демир калип, erimiş metalin kristalizasyon işlemi sırasında bariz bir soğutma etkisine sahiptir. Bu, dökümün tane boyutunu iyileştirebilir ve böylece dökümün genel mukavemetini iyileştirebilir. Kum lastiklerinin varlığı, металл kalıp dökümünün eksikliklerini önler. Dökümler beyaz delikler üretmeyecektir. Demir dökümler için ısıl işlem görmeden döküm halinde çeşitli malzemeler uretebilir.

4. Юксек хассасиет

Demir kalıp ve ince kum lastiğinden oluşan kalıp yüksek rijitliğe, küçük deformasyona ve kilitlendikten sonra hızlı soğumaya sahiptir. Bu arada elde edilen döküm, yüksek boyutsal hassasiyete, küçük işleme payına ve kompakt yapıya sahiptir. Özellikle sfero uretimi için uygundur. Aynı zamanda, yöntem, kendi kendine beslemek için sfero dökümün grafitizasyon genişlemesini kullanır ve daha az ve yükselticisiz dökümler uretir. Böylece yüksek kaliteli dökümler elde etmek. Демир калип hızla soğuduğundan, yüksek dereceli perlit alt tabakaların uretimi için etkilidir. Çubuk ve şaft dökümleri özellikle avantajlıdır.

5. Юксек сертлик

Нормальный şartlar altında, demir esaslı kaplamalı kum döküm ile üretilen dökümlerin sertliği, sıradan döküm yöntemleri ile üretilenlerden yaklaşık 20 HB birim daha yüksektir.

6. Дюшук ятырым

Dökme demir kalıbın atık ısısının geri dönüşümle üretilen kaplanmış kumu katılaştırmak için kullanılması sadece elektrik tüketimini azaltmakla kalmaz, aynı zamanda döküm işlemi de kapalı çevrim üretim durumu sunar. Bu arada, uretim alanı küçüktür, kum arıtma ekipmanı gerektirmez, düşük yatırım ve hızlı sonuçlar.

7. Калыбин йениден кулланимы

Демир kalıbın soğuması nedeniyle kalıplama kumu aşırı ısınmayacaktır. Sadece kalıp kumu yeniden kullanılabilir değil, aynı zamanda dökme işlemi sırasında kavrulma nedeniyle kalıp kumu (kuvars kumu) faz değişimine uğrar ve kumun termal genleşme katsayısı 15'edten. Üretim sürecinde üretilen eski kum da döngüsel ekonominin gelişimine parallel olarak geri dönüştürülebilir.

8. Дюшук рет орани

Demir bazlı kaplamalı kum dökümü, özellikle orta ve küçük dökümlerin büyük partilerinin uretimi için uygundur. Birkaç değiştirme varsa, genel reddetme oranı yaklaşık %3'e düşürülebilir.

9. Узун хизмет омру

Кум каплы демир Калыпли Демир Калибин Хизмет составляет 10.000 каттан фазла улашабилир. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете быть уверены в том, что это будет нормально, а также в случае необходимости, а также в случае отказа или получения дополнительных услуг и в случае необходимости.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *