чугунные литейные трубы железная водосточная труба

Боруларда Сферо Дёкюм Уйгуламасы

Боруларда Сферо Дёкюм Уйгуламасы

Если вы хотите получить доступ к другим местам, сфера действия может быть изменена, если вы хотите получить доступ к другим устройствам. Если вы хотите, чтобы это было сделано, сфера действия, ашынма direnci alanında önemli bir rol oynamaktadır. Aynı zamanda, sfero döküm Farklı alanlarda hızlı bir gelişme göstermektedir. Ашагида, это сфера деятельности, которую необходимо заполнить.

чугунные литейные трубы железная водосточная труба

 

İçme suyu iletimi ve dağıtımı projesinde sfero döküm borular büyük başarılar Elde etmiş ve hidrolik, döküm ve metalurji alanlarında itibar kazanmıştır. Sfero döküm kanalizasyon boruları ve bağlantı parçaları, dış basınç nedeniyle boru sisteminin zarar görmesini en aza indirmek için kontrol edilir.

Клапан для литья из серого чугуна и железные трубы

 

Sfero döküm kanalizasyon borularının dış korozyon önleyici önlemleri arasında çinko 130g/m2 püskürtme, kırmızı korozyon önleyici malzeme kaplama ve soket üzerinde epoksi kaplama bulunur. Korozyon önleyici boru hattında kullanılan yüksek alümina çimentolu HAC, %50'den fazla alümina icherir. Металл iyonları açısından zengin çimento astarı, böylece mükemmel aşınma direnci sağlar.

Вы можете нажать на кнопку и получить доступ к технологическому оборудованию. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это. В результате, эпоксидная смола может привести к повреждению корозиона, а также к повреждению кожи.

İster belediye ister endüstriyel alanlarda olsun, insanların mal güvenliğini korumak, yangın boru hattı sisteminin önemli bir gorevidir. Sfero döküm boru tasarımında üçlü güvenlik faktörüne sahiptir. Tasarım, vanalar ve yangın hidrantları dahil olmak üzere tüm yangından korunma sistemini sağlar. Ayrıca yangın borusu sisteminin gereksinimlerini tam olarak karşılar.

Tarımsal sulamanın boru hatlarının sızdırmazlık Performansına ilişkin gereksinimleri içme suyu kadar katı değildir. Artık su kaynaklarının giderek azalması ve maliyetlerin artmasıyla bu kavram değişiyor. Узун сурели сыздырмазлыгы сагламак ичин, таримсал сулама бору аги, топрак харекетин, тарим макинелеринин гечишине ве дигер оласы казалара дайанабилмелидир。

YIDE Döküm 27 yıllık döküm tecrübesine sahiptir, bir döküm ve işleme fabrikasıdır, çiziminize ve parametrelerinize gore yüksek kaliteli demir döküm vanalar ve sfero döküm borular uretir, Обслуживание OEM. Döküm talepleriniz varsa, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *