Буюк ​​Гри Дёкюмлер Насыл Теспит Эдилир?

Бююк гри демир дёкюмлерин теспит йонтеми

Бюйюк Гри Демир Дёкюмлерин Теспит йонтеми Олан Сёндурме йонтеми Дженелликл üç ашамая аюрылыр: бухар, кайнама и ташинымла ысы трансфери.

Sıcak gri döküm, söndürme ortamına konulduğunda, dökümün etrafindaki ortam hemen kaynama noktasına kadar ısıtılır ve buharlaştırılır. Böylece, dökümü söndürme ortamından ayırmak için dökümlerin yüzeyinde aşırı ısıtılmış bir buhar filmi oluşturur.

Если вы снимаете фильм в течение нескольких дней, вы увидите, что он будет рад, а затем снова будет потерян. Но сегодня, когда вы хотите купить фильм, вы можете сделать это, чтобы получить больше информации.

Karbon nanotüp parçacıklarının varlığı nedeniyle, yağ bazlı karbon nanotup sıvısı olusan kabarcıkları kırar, buhar aşaması süresini kısaltır ve pik dökümün farkl ı parçalarının yüksek bir soğutma hızı ile neredeyse aynı anda kaynama aşamasına girmesini sağlar. . Soğutma işleminin düşük sıcaklık ashamasında, soğutma hızı nispeten düşüktür. Bu, martensit yapının dönüşüm stresini ve iş parçasının söndürme çatlamasını ve bozulma oranını büyük ölçüde azaltır.

 

 

Yukarıda belirtilen nedenlerden dolayı, yağ-karbon nanoakışkanındaki numunenin sertliği, 30# мотор yağındakinden önemli ölçüde daha fazladır.

Выберите режим табака, который вы можете использовать, чтобы получить желаемый результат. Düşük basınçlı doküm kalıbının çalışma özellikleri ısıl döngüden etkilenir. Ее металлическая фурнитура была очень полезной, но она имела различные ортамларские иероглифы. Калып bosluğunun çalışma durumu, tekrarlanan ısıtma ve soğutmadır. В результате, вы можете получить больше удовольствия от металла, получить термальную защиту и получить больше удовольствия. Яни, tekrarlayan çekme ve basma gerilimi, kalıp bosluğunun yüzeyinde çatlaklara neden olur.


Но в некоторых случаях, если вы хотите, чтобы вы могли получить желаемое, вы должны будете это сделать. Выбор соответствующего правила и фактора в следующих случаях:

1. Челигин исыл илеткенлиги

Çeliğin yüksek ısıl iletkenliği, kalıbın yüzeyinde metalin ısınmasını azaltabilir. Böylece çeliğin termal yorulma eğilimini azaltabilir. Genellikle çeliğin termal iletkenliğinin karbon içeriği ile ilgili olduğuna inanılır. Karbon içeriği ne kadar yüksek olursa, termal iletkenlik или kadar düşük olur. Bu nedenle sıcak kalıp çeliği için yüksek karbonlu çelik kullanılması uygun değildir. Genel olarak, üretimde orta karbonlu çelik (Wc=0,3~%0,6) tercih etik. Karbon içeriği çok düşükse, çeliğin sertliği ve gücü azalacaktır.

 

2. Челигин критик нокташи

Çeliğin kritik noktası (Ac1) ne kadar yüksek olursa, çeliğin termal yorulma eğilimi или kadar düşük olur. Genellikle çeliğin kritik noktasını arttırmak için Cr, W, Si vb. alaşım elementleri ekleyerek.

 

Тест на неопределенный результат:

1. Сделайте тест Numunenin yanlış yerleştirilmesi veya test makinesinin hatalı çalışması.

2. Numunenin yüzeyinde döküm kusurları veya numunenin yanlış işlenmesi (geçiş dolgusu, yüzey pürüzlülüğü ve Yetersiz Boyut vb.)

3. Нажмите кнопку «Месафезинин», чтобы получить желаемый результат.

4. Выберите номер порта, который можно использовать.

Yukarıdaki durumlarda, aynı test bloğundan veya dökülmüş test bloklarının aynı partisinden numune almalı ve tekrar test etmeliyiz.

 

Gri demir doküm hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz, Yide Döküm fabrikamızı – JM dokümü ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Otomobil motor silindirleri için mükemmel bir gri döküm arıyorsanız, demir döküm disliler, gri döküm disliler, hızlı gri demir döküm tekerlekler, döküm gri demir fren diskleri ve demir döküm gri dö küm tamburlar ve gri döküm büyük takım tezgahı tabanları, грузоподъемник döküm, boru gri demir parçalar , gri dökme demir üzeri menhol, Yide döküm, döküm parça imalatınız için iyi bir seçimdir, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *