Вилочный погрузчик Parçaları Nasıl Seçilir?

Вилочный погрузчик Parçaları Nasıl Seçilir?

1. Вилочный погрузчик находится в зоне нумерации и вилочного погрузчика, а затем полностью контролируется.

Вилочный погрузчик Çoğu parçasının belirli bir parça numarası ve teknik parametreleri vardır. Elektrik sistemi aksesuarları satın alırken, voltaj ve gücün değiştirilen aksesuarlarla uyumlu olup olmadığını kontrol etmeye dikkat edin. Вилочный погрузчик Motoru tahrik kayışları satin alırken model ve uzunluk genişliğine dikkat edin.

2. Dış ambalajdaki ticari marka logosunun eksiksiz olup olmadığına bakın

Yüksek kaliteli вилочный погрузчик parçalarının dış ambalaj kalitesi nispeten iyidir. Aynı zamanda, ambalaj kutusu üzerindeki yazı açıktır ve üst baskı rengi parlaktır. Jeneratörler, marş motorları, hidrolik pompalar vb. gibi bazı önemli bileşenler, kullanıcılara bakım yöntemlerinin doğru kullanımı konusunda rehberlik etmek için kullanim kılavuzları, sertifikalar ve denetci damgaları ile donatılmıştır. Bu nedenle, sahte forklift parçaları satın almamak için satın alırken dikkatli bir şekilde tanımalısınız.

3. Вилочный погрузчик.

Bazı forklift parçaları, uygun olmayan uretim, lojistik ve depolama nedeniyle deformasyona meyillidir.

Частичное решение проблемы может привести к тому, что в течение долгого времени вы будете иметь дело с частичным возвратом средств. Вы можете воспользоваться лекарством, которое вы можете использовать, если вы пользуетесь лекарством.
Вилочный погрузчик debriyaj tahrikli disk çelik plaka veya sürtünme plakasını seçerken, çarpık olup olmadığını görmek için plakayı gözlerinize yakın tutabilirsiniz.
Вилочный погрузчик yağ keçeleri gibi keceleri seçerken, cherçeveli yağ keçesinin uç yüzeyi mükemmel bir daire içinde olmalıdır, bu da düz cama eğrilmeden takılabilir. Ve iskelet olmayan yağ keçesinin dış kenarı düz olmalıdır. Bıraktıktan sonra orijinal şekline dönüp dönmeyeceğini görmek için deforme etmek için elinizle tutabilirsiniz.
С помощью атласной геометрической формы вы можете контролировать и контролировать свои профессиональные действия в соответствии с профессиональными инструкциями.
4. Вилочный погрузчик parçalarının ek yerlerinin düz olup olmadığını kontrol edin.

Вилочный погрузчик parçalarının taşınması ve depolanması sürecinde, вилочный погрузчик parçalarının kurulumunu ve kullanımını etkileyebilecek titreşim ve çarpmalar nedeniyle ek yerlerinde çapak, girinti, kırilarme geltma velma Bu nedenle, сатин alma veya muayene sırasında bağlantı parçalarını kontrol etmelisiniz.

5. Вилочный погрузчик parçalarının yüzeyinde pas olup olmadığını kontrol edin

Nitelikli parçaların yüzeyi hem belirli bir hassasiyete hem de parlak bir yüzeye sahiptir. Если вы не знаете, что делать, вы должны успеть сделать это, а также задержаться на месте, а также избавиться от корозий или кадаров, которые вы когда-либо видели. Юзейде па лекелери, кюф лекелери, шатламыш каучук парчалар, эластичные каыбы вея белиргин кешичи алет чизгилери старые, которые нужно отредактировать, чтобы они были мягкими.

6. Вилочный погрузчик parçalarının koruyucu yüzeyinin sağlam olup olmadığını kontrol edin

Çoğu aksesuar fabrikada koruyucu bir tabaka ile kaplanmıştır. Örneğin, поршень pimleri ве yatak burçları genellikle парафина или korunurken, вилочный поршень segmanlarının ve silindir gömleklerinin yüzeyleri pas önleyici yağ ile kaplanır ве ambalaj kağıdına sarılır. Мотор вилочного погрузчика parçalarının valfleri ve pumpları pas önleyici yağa batırılır ve plastik torbalarda kapatılır. Mühürlü poşetin contası kırılmışsa, ambalaj kağıdı eksikse veya pas önleyici yağ veya парафин kaybolmussa parçaları iade etmeli veya değiştirmelisiniz.

7. Yapıştırılan parçaların gevşek olup olmadığına bakın

İki veya daha fazla parçanın oluşturduğu вилочный погрузчик parçaları presleme, yapıştırma veya kaynaklama ile oluşturulur. Aksesuarlar arasında gevşekliğe izin verilmez. Örneğin, вилочный погрузчик yağ pompası Porschenu ve Ayar kolu preslenerek monte edilir; вилочный погрузчик debriyaj baskı plakası ve debriyaj plakası perçinlenmiştir; вилочный погрузчик sürtünme plakası ve çelik plaka perçinlenir veya yapıştırılır; çeşitli filtre elemanlarının filtre çekirdeği cerçevesi ve filtre kağıdı yapıştırılır; elektrikli ekipmanın devre Telleri kaynaklıdır. Satin alma sırasında parça bulunursa ve gevşerse değiştirmelisiniz.

8. Dönen parçaların esnek olup olmadığına bakın

Вилочный погрузчик yağ pompası ve diğer dönen parça grubu satın alırken, esnek ve sıkışma olmaması için pompa milini elinizle çevirin. İğneli rulman satin alırken, bir elinizle yatağın Iç bileziğini destekleyin ve diğer elinizle dış bileziğini döndürün. Dış halka hızlı ve serbestçe dönebilmeli ve ardından yavaş yavaş durabilmelidir. Dönen parçalar düzgün dönmüyorsa, iç pas veya şeklin deforme olduğu, bu da kullanımı etkileyecek ve iade edilmesi veya değiştirilmesi gerektiği anlamına gelir.

9. Her bir montajda eksik parça olup olmadığına bakın

Вилочный погрузчик şanzıman sisteminin kavraması veya şanzımanı gibi yüksek kaliteli forklift montaj bileşenleri için, montajın düzgün ve normal çalışmasını sağlamak için parçalar ve aksesuarlar eksikslam ve sağmala. Tek tek küçük parçalar eksikse, montaj parçaları çalışmaz ve hatta hurdaya çıkar.

10. Вилочный погрузчик parçalarının montaj işaretlerin net olup olmadığına bakın

Монтажные работы в таких местах, как монтажные работы, являются стандартными карусельными, базовыми участками (замковыми местами) и монтажными работами. Если вы хотите, чтобы ваш монтаж был завершен, вы можете установить его позже.

11. Чифтлешме юзейинин ашынмыш олуп олмадыгыни контрол един

Аксесуарларын, например, юзейинде, ашынма белиртилери варса, вея боязливые аксесуарлар юзейдеки бояйы, которые могут быть использованы для того, чтобы сделать это, и это может привести к неприятностям. В случае необходимости, вы можете получить дополнительную информацию.

12. Вилочный погрузчик parçalarının yüzey sertliğinin standarda uygun olup olmadığını kontrol edin

Her bir eşleşen parçanın yüzey sertliği belirli gereksinimlere sahiptir. Satın alma işlemini onayladıktan ve satıcıyla görüstükten sonra, çizik testi yapmak için demir testeresinin anız kullanılabilir. Çizilirken çizik yoksa sertlik yüksek demektir. Çizildikten sonra belirgin izler varsa, sertliğin düşük olduğu anlamına gelir. Ancak Deney sırasında aksesuarların çalışma yüzeyine zarar vermemeye dikkat edilmelidir.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *