Sfero Döküm Pası Nasıl Onlenir?

Sfero Döküm Pası Nasıl Onlenir?

Yide demir döküm, Çin'in önde gelen döküm tedarikçisi ve işleme fabrikasıdır, sfero döküm yag pompası, dökme demir boru, dökme demir valf vb. Ama Bu Demir Döküm Paslanacak mı?

Sfero Döküm Paslanır mı?

Pas kimyasal bir reaksiyondur çünkü demirin kimyasal özellikleri canlıdır ve belli bir süre sonra paslanır. Nem, demirin paslanmasına neden olan maddelerden biridir. Ancak su Tek başına demirin paslanmasına neden olmaz. Sadece havadaki oksijen suda çözündüğünde, oksijen sulu bir ortamda demir ile reaksiyona girerek demir oksit adı verilen ve pas olan bir şey uretir.

Демир Дёкюмде Пас Насил Онленир?

Ardından, sfero döküm paslanır mı? Anahtar, sfero dökümlerin korozyon önleyici işleminin yerinde olup olmadığıdır. Nitelikli sfero dökümlerin стандарт kalın yol çimentosu ile kaplanması gerekmektedir. Aynı zamanda, dökümün dış duvarının çinko ile püskürtülmesi ve asfalt ile kaplanması istenir ve diğer epoksi boyalar seçilebilir.

Sfero dökümlerin paslanmasını önlemek için bazı özel yöntemler vardır:

1. Асфальт бойя каплама

Асфальт бойя каплама газ бору хатлары ичин уйгундур. Sfero borunun boyamadan önce ön ısıtılması, asfalt boyasının yapışmasını iyileştirebilir ve kurumayı hızlandırabilir.

2. Озел капламали чименто харджи астары

Если вы хотите, чтобы в вашем случае были проблемы с канализацией, вы можете начать работу с канализацией, которую вы хотите использовать.

3. Эпокси кёмюр асфальтовая каплама

Эпоксидное покрытие для асфальта забивается по краям газового отсека, по краям канализации, и выходит из него. Yüksek yapışma ve çok düzgün bir yüzeye sahip ики bileşenli бир kaplamadır.

4. Эпоксисерамик астар

Epoksi seramik astar, kanalizasyon boruları ve gaz boru hatları için uygundur. Ancak, uretim sürecindeki zorluklar ve yüksek maliyet nedeniyle, epoksi seramik astarın kullanımda bazı sınırlamaları vardır. Epoksi seramik astar, yüksek yapışma ve pürüzsüzlüğe sahiptir ve mükemmel bir korozyon önleyici kaplamadır.

5. Алюминат цемента каплама или сульфат цемента каплама

Bu iki özel çimento kaplama, kanalizasyondaki asit ve alical bileşenlere karşı direnci artırabilen kanalizasyon borularının iç korozyon önleyici için uygundur.

Yide döküm, Çin'de bir demir döküm ureticisi olarak bilinen, gri demir döküm, sfero döküm ve pirinç demir döküm konusunda uzmanlaşmış 27 yıllık döküm ve işleme tecrübesine sahi ptir ve ayrıca kaba demir döküm boru veya demir döküm için işleme hizmeti vermektedir. помпа юрюнлери vb. Bu nedenle, Yide döküm tek duraklı bir döküm çözümüdür, eğer döküm talepleriniz varsa, lütfen daha fazla ayrıntı için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *