Hidrolik Sistemde Forklift Yag Pompası Nasil Çalışır?

Hidrolik Sistemde Forklift Yag Pompası Nasil Çalışır?

Вилочный погрузчик hidrolik sisteminin çalışma prensibi

Hidrolik sistemin temelleri şu şekildedir: Sıkışan yağın üzerinde bir taraftan basınç vardır. Bu basınç, yağı kabın diğer tarafındaki бир-поршня догру зорлар. Bu, enerjiyi pyrsna aktarır ve onu yukarı doğru zorlar. Basınç serbest bırakılmadıkça поршень терс yönde hareket edemez. Вилочный погрузчик hidrolik sistemi açısından, поршневой chatalları kaldırır ve operator tarafından hidrolik basınç serbest bırakılıncaya kadar kaldırılmış halde tutar.

Вилочный погрузчик yağ pompasının bileşimi ve işlevi

Поршневой вилочный погрузчик yağ pompası esas olarak pompa gövdesi, conta, yağ çıkışı ve giriş valfi gibi küçük вилочный погрузчик parçalarından oluşur. Ишлеви, вилочный погрузчик tarafından kullanılan yağı yağ deposundan emmek ve üstesinden gelmek için belirli bir yağ basıncını oluşturmaktır. yağ filtresinin ve boru hattının direncini ve yağ enjeksiyon pompasina sürekli olarak Yeterli yağın verilmesini sağlamak.

Вилочный погрузчик yağ pompasının çalışma prensibi şeması

 

 

 

Вилочный погрузчик yağ pompası, вилочный погрузчик hidrolik sistemine monte edilmiştir. Şimdi, вилочный погрузчик hidrolik sistem aksesuarlarının güvenlik teknik gereksinimlerini tanıtmama izin verin.

Вилочный погрузчик hidrolik sistem aksesuarları, вилочный погрузчик kullanımında önemli bir yer tutmaktadır. Вилочный погрузчик çalışma cihazı aksesuarları, kaldırma, eğme ve diğer işlemler için esas olarak hidrolik systeme güvenir. Вилочный погрузчик hidrolik sisteminin çalışma durumu, вилочный погрузчик çalışma durumunu doğrudan etkileyecektir. Вилочный погрузчик hidrolik Transmisyon Sistemi parçalarının arızalanması, kaçınılmaz olarak doğrudan güvensiz sonuçlar doğuracaktır. Bu nedenle, hidrolik sistemin güvenlik teknik gereksinimlerine tam olarak uygun olarak sürdürülmesi, forkliftin güvenli çalışması ve sürülmesi için önemlidir. Вилочный погрузчик hidrolik sistemi için güvenlik teknik gereksinimleri aşağıdadır:

1. Yağ deposunun yağ seviyesi, yağ seviye göstergesinin yağ işareti çizgisinden daha düşük olmamalıdır. Hidrolik yağ uygulaması ise yönetmeliklere uygun olacaktır. Aynı zamanda yağ temiz olacak ве filtreler tıkanmayacaktır.

2. Ташма валфи хассас ве гювенилир олмалидир; Ayar cıvatalarının somunları eksiksiz olmalıdır; Ve basınç düzenlemesi, ekipman gereksinimlerini karşılamalıdır.

3. Вилочный погрузчик hidrolik sisteminin bileşenleri, boru hatları ve ek yerleri engellenmemiş olmalıdır. Contada sızıntı, diğer aksesuarlarla sürtünme ve lastik hortumda eskime veya bozulma olmaz. İç sızıntı izin verilen aralıkta olmalıdır.

4. Вилочный погрузчик çok yollu valfinin sıkıştırma yayı sağlam olmalıdır ve dış kuvvet ortadan kaldırılırken valf gövdesi hızla yerine geri dönebilir. Джойстик belirli bir mukavemet ve sertliğe sahip olmalı, yüzey deformasyon olmadan pürüzsüz olmalıdır. Ve джойстик güvenilir bir şekilde yerleştirilmeli ve titreşim nedeniyle yerinden oynamamalıdır. Taşma valfi hassas olmalı ve% 25 aşırı yüklendiğinde tamamen açık olmalıdır. Ve ayar cıvatalarının somunları tamamen sıkılmalıdır.

5. Ее бир гидролик силиндирин номинальный хыз аралыгинда сюрюнме, дургунлук ве онемли дарбе мейдана гельмемелидир.

6. Ее yüksek basınç hortumu bir basınç testinden geçmeli ve belirtilen gereksinimleri karşılamalıdır.

7. Чешитли контрол ваналари гювенли, гювенилир ве хассас олмалидир.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *