Бююк Дёкюмлерин Тахрибациз Муайенеси

Бююк Дёкюмлерин Тахрибациз Муайенеси

Büyük ölçekli dökümler genellikle karmaşık şekillere ve bileşenlere ve karmaşık iç boşluk yapılarına sahiptir. Muayene gereklilikleri genellikle büyük döküm için ilgili ulusal standartlara, bakanlık standardlarına veya endüstri standartlarına dayanmaktadır. Teknik anlaşma, sipariş sözleşmesinde müzakere edilen teknik gereksinimler nedeniyle де yapılabilir. Muhtemelen tasarım çizimlerinin veya teknik sözleşmelerin teknik gereksinimlerine gore.

Büyük dökümlerin muayenesi şunları içerir: boyutsal inceleme, şekil ve görünümün yüzey kalitesinin görsel muayenesi. Ürün kalitesini sağlamak için kimyasal bileşim analizi ve mekanik Performans testleri yapmalıyız. Ayrıca büyük dökümlerde де tahribatsız muayeneler yapmamız gerekiyor. Dökümlerin Iç kalitesinin muayenesi için tahribatsız muayene yöntemlerini kullanmalıyız.

Büyük dökümlerin tahribatsiz muayenesi Hangi hususları icerir?

1. Маньетик парчаджик муайенеси

Сделайте это, а затем нажмите на кнопку «Многие детали», чтобы сделать это.

2. Сыви нуфуз эден кусур теспит муайенеси

Когда вы заметите, что вам нужно сделать это, и вы можете сделать это, вам нужно будет получить больше удовольствия от работы.

3. там Рентген Чекими

Используйте 100 % для получения рентгена в результате применения.

4. Чтобы получить особые рекомендации по выбору, необходимо указать специальные параметры, которые можно использовать. Нажмите на кнопку, чтобы выбрать нужные параметры и убедитесь, что они находятся в базителештирмелидире. Büyük dökümlerin yapısı kolayca değiştirilemez. Дегишиклик герекиёрса, юрюн тасарымчисына ачикланмалыдыр.

Yide Döküm fabrikamızı – JM dokümü ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Mükemmel bir büyük gri demir döküm ve sfero döküm arıyorsanız, Yide döküm, doküm parça imalatınız için iyi bir seçimdir. Даха может измениться, если вы хотите, чтобы это произошло.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *