домкрат для свинцово-кислотных аккумуляторов

Лоджистик Транспалетлерин Гелишим Тарихи

Лоджистик Транспалетлерин Гелишим Тарихи

Транспаллет, складское помещение или транспортное средство. Транспортные средства не должны быть удалены и не отправлены в другое место.

1. Мануэль Палет Криколари

Биринчи несил транспалет, мануэль бир транспалеттир. Düşük derecede otomasyon ve zeka ile karakterizedir. Bununla birlikte, manuel elleçlemenin mekanize elleçlemeye dönüştürülmesine büyük katkı sağlamıştır. Bugün hala transpalet pazarında Yer almakta ve belirli bir pazar payı almaktadır.

 

 

2. Ичтен Янмали Транспалет

İkinci nesil transpalet, içten yanmalı transpalettir. 2. nesil, yüksek otomasyona sahip içten yanmalı forklift ile temsil edilmektedir. İçten yanmalı мотор вилочного погрузчика tarafından desteklenmektedir ve güçlü bir güce sahiptir. Dezavantajı ise egzoz emisyonunun chevreyi kirletmesi ve veriminin düşük olmasıdır. Bunun yanında insan sağlığına zararlıdır. Bu nedenle gıda endüstrisinde kullanıma uygun değildir.

 

3. Электрикли Транспалет

Не используйте транспалет, тамамен электрикли транспалетир. Отключив его, вы сможете транспарировать его еще раз. Когда электрический транспарет будет отключен, электроэнергия будет повреждена, а также будет использована концепция технологического оборудования. Для получения энергии и энергии, например, газовых излучений и получения защитного заряда, необходимого для безопасного использования. В следующий раз все будет готово. В случае нехватки энергии в неделю, вы можете получить доступ к электросети и потанцевать в качестве экипировки в случае необходимости.

 

4. Отоматик Гюдумлю Араслар Системы

Dördüncü nesil ulaşım aracının gelişimi, AGVS olarak adlandırılan otomatik yönlendirmeli araçlar sistemi ile temsil edilmektedir. AGVS'nin 1950'lerde yaygın olarak kullanılması bekleniyor. Günümüzün esnek imalat sistemi (FMS) ve otomatik depo sisteminde etkin bir lojistik taşıma aracıdır.

Современный AGV'ler bilgisayarlar tarafından kontrol edilir. Çoğu AGVS, система için merkezi bir kontrol ve yönetim bilgisayarı ile donatılmıştır. Sistem, AGV'nin çalışma sürecini оптимизировать etmek ве kullanım talimatlarını yayınlamak için kullanılır. Aynı zamanda sanzımandaki bileşenleri де такип edebilir ве AGV'nin rotasını контрол edebilir. İnsansız araçların yönlendirme yöntemleri temel olarak elektromanyetik indüksiyon yönlendirme, lazer yönlendirme ve mıknatıslı cayro yönlendirmeyi icherir. Aracın taşıma işini tamamlamasına rehberlik edecek программа girebiliriz. AGVS, daha yüksek zekaya sahip bir kamyon türüdür.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *