Газ Собасы Брюлер Деликлери Насил Темизленир

Газ Собасы Брюлер Деликлери Насил Темизленир

Gaz brülörleri, pirinç döküm veya demir döküm ile uretilen soba brülörleri veya gaz sobası brülörleri olarak da adlandırılır. Çin'in önde Гелен Демир Дёкюмханези Оларак, Йиде Дёкюм Демир Дёкюм Конусунда Зенгин Денийм Саушир, Калители Пирин Дёкюм Брюш -Брюш -Бюрёр -Бюрёр -Брюш -Бюрёр -Бюлайз -Бюрёр -Бюрюрёр -Бюрюрёр -Бюрюр. Bu nedenle, her zaman alıcıların gaz brülörleri ile ilgili tüm konuları anlamaları için bir makale yazmak istedik.

Uygulamalar

Gaz brülörü, kararlı yanma sağlamak için gaz ve havanın ayrı ayrı veya karıştırılarak yanma bölgesine girmesini sağlayan bir gaz yakma cihazıdır. Yakıt gazı asetilen, doğal gaz veya propan icherir. Gaz brülörleri, sıradan mutfak sobalarından hastanelere, restoranlara, dış mekan ızgaralarına, endüstriyel sobalara ve kazanlara kadar konut ve endüstriyel alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Разновидность

Yüzlerce çeşit gaz brülörü vardır. Portatif Sobalar, Dış Mekan Gaz Sobaları, Doğal Gaz Sobaları, Prosan Gaz Sobaları, Brülörler, Büyük Sobalar, Küçük Sobalar, Yıldız Sobalar, Tekli Sobalar, Dikdörtgen Sobalar, kızartma gamly -leslaRy -gamlaRy -gamlary gampire -gamlary -gamlaları gampı gampire -gamla gampı gampı gampire -gamlaraz gampı gampire -leslaraz gampire. соба, şömine gaz sobası, portatif gaz sobası, LP gaz sobası, ticari gaz sobası, bütan gazı sobası vb.

материалы

Deneyimlerimize göre, çoğu gaz brülörü, ASTM A48 Class20 veya Class30 gri dökme demir kullanır, ancak Class35 nadiren kullanılır. Neden, küçük yangına dayanıklı deliklerin işlenmesi gerektiğinden, malzemenin sertliği çok yüksekse, delmek zor olacaktır. Bu delikleri diğer sıradan deliklerle karşılaştıramazsınız ve küçük düğmelerde delik açmak daha zor olacaktır. Ayrıca class20'nin mukavemeti uygulama için Yeterli olmalıdır.

Diğer standardlar (Almanya, Japonya, Birleşik Krallık veya ISO gibi) aracılığıyla bu malzemelerin derecesi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen burada gri dökme demirin malzeme karşılaştırmasırmasırmasız.

1. ASTM A48 ниже 20, GG15, HT150, FC150, ISO150 и выше.
2. ASTM A48 Sınıf 30, GG20, HT200, FC200, ISO200 и другие.
3. ASTM A48 Sınıf 35, GG25, HT250, FC250, ISO250.

Bazı alıcılar daha güçlü parçalar Elde etmek için daha yüksek bir derece seçebilir ve bunu yapmanızı önermiyoruz. Derece ne kadar yüksek olursa, üretim o kadar zor, kusurlu oran o kadar yüksek ve maliyet o kadar yüksek olur. Gaz brülörüne gelince, çok yüksek çekme mukavemeti gerekli değildir.

Докюм ишлеми

Deneyimlerimize dayanarak, gaz brülörleri üretmek için iki döküm işlemi kullanmanızı öneririz. Biri dış kabuk olarak yaş kum и çekirdek olarak reçine kumudur. Çekirdeği kabuk kalıplama sürecinden geçiriyoruz; но, как только вы начнете планировать, решите, куда пойти, и вы получите доступ к бумажному стеклу, если хотите, чтобы это произошло. Но сейчас это нормально, это нормально. Если вы уверены, что в случае необходимости, вы можете быть уверены в том, что это будет небезопасно. Эльбетте яш кум чок в конце концов, сырадан каба кум кабул Эдилемез.

Diğer süreç, kabuğun ve çekirdeğin önceden kaplanmış reçine kumu ve kabuk kalıplama işlemi yoluyla uretilmesidir. Bu arada, iç ve dış yüzeyler iyi, ancak uretim maliyeti daha yüksek. Bu nedenle alıcı, özel uygulamaya göre uygun döküm işlemini seçmelidir.

обработка

Gaz brülörünün işlenmesindeki Tek Sorun egzoz deliklerinin işlenmesidir. Bazen, gaz brülöründe düzinelerce ila yüzlerce yangına dayanıklı delik bulunur. Делмелери герекиор. Bunlardan birini delemezseniz, gaz brülörü arızalanır, bu nedenle fikirlerinize gore delmek kolay değildir. Dandong Foundry, delme için birkaç küçük delme makinesi kullandı. Bu küçük deliklerin her gun delinmesinden birkaç işçi sorumludur.

модуль

Gaz brülörünün kalıbına gelince. Tecrübelerimize göre, reçine maçaları yapmak için demir kalıpları ve gaz brülör kabukları yapmak için alüminyum kalıpları kullanmanızı öneririz. Ancak daha iyi bir dış yüzey kalitesi Elde etmek için kabuk için reçine kumu düşünülmeli ve daha sonra kabuk olarak demir desenler kullanılmalıdır. Sonuç olarak, gaz brülörü metal bir desene sahip olmalıdır.

Юзей каплама

Gaz brülörleri için birkaç tip yüzey kaplaması vardır. Biri ısıya dayanıklı siyah boya, diğeri ısıya dayanıklı hava yastığından daha ucuz olan normal siyah boya ve üçüncü boyada pas önleyici yağ kullanılıyor. Isıya dayanıklı kaplamalar, yaklaşık 0,23 ABD Doları ila 0,25 ABD Doları arasında değişen en pahalı kaplamalardır. Gaz brülörünüz 1 кг ağırlığındaysa, ısıya dayanıklı boyasının fiyatı yaklaşık 0,23 или 0,25 USD/адеттир.

Поставщики

Birçok demir dökümhanesi gaz brülörleri üretebilse de, herkes düşük fiyata gaz brülörleri uretemez ve uretim verimliliği yüksektir. Bunun temel nedeni, ince kum kullanmaları ve birçok küçük delik delme konusunda deneyime sahip olmalarıdır. En önemlisi, döküm, temizleme ve işleme sırasında son derece dikkatli olunmalıdır. Herhangi Бир acele Işlem arızaya Йол açacaktır. Бу неденле, ийи бир булмак зор.

Fiyat

Bir gaz brülörünün fiyatı esas olarak birim ağırlık (özellikle boş dökümün ağırlığı), egzoz deliklerinin sayısı, yapının karmaşıklığı ve dış yüzeyin yüzeyin yüzey.

недостатки

Gaz sobası kafalarının ana kusurları yüzeydeki kabarcıklardır (2 мм çapında ve 1 мм derinliğinde banyolara genellikle izin verilir), havalandırma deliklerinde hasar ve kumlu kirli yüzeyler. Soba brülörünün hava geçirmez olması gerektiğinden, нормальный şartlar altında kaynak yapılmasına izin verilmediğini lütfen unutmayın.

 

Yide döküm profesyonel bir döküm ureticisidir, 1993 yılından bu yana müşterilerimiz için en kaliteli sfero döküm, gri dökme demir, dökme çelik, pirinç döküm, bronz döküm üretimine odaklanmaktad. gaz sobası brülörleri döküm. Soba brülör dökümhanesi arıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin,

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *