Пасланмаз Челик Дёкюмлерин Маньетизмасины Эткили Бир Шекилде Ортадан Калдырма

Пасланмаз Челик Дёкюмлерин Маньетизмасины Эткили Бир Шекилде Ортадан Калдырма

Если вы хотите, чтобы все было готово, убедитесь, что вы хотите, чтобы элемент был в порядке. Ancak paslanmaz çelik manetik ise, kullanımını etkileyecektir. В случае необходимости, вы можете сделать это вручную, чтобы получить желаемое качество.

1. Eşdeğer kimyasal bileşimi kesinlikle kontrol edin

Maliyetleri azaltmak için, genel üreticiler Ni'nin alt sınırını% 8.0-8.2 arasında kontrol eder. Cr/Ni belirli bir değere ulaştığında çeliğin yapısında belirli bir miktar ferrit oluşur. Феррит Маньетик Икен. Şu anda, 1050 ~ 1080 katı çözelti işlemi, ferriti ostenite tamamen çözebilir ve daha sonra paslanmaz çelik dökümler manyetik olmayacaktır.

2. Согук иш сертлештирме

Paslanmaz çelik dökümler, soğuk işlem sırasında deforme olmus martenzit uretecektir. Deforme olmus martensit, paslanmaz çeliğin mukavemetini arttırır. Bununla birlikte, deforme olmus martensit manyetiktir. Çözelti işlemi ве хатта тавлама, деформировать olmuş martenzitin kaybolmasını sağlayabilir, ancak celiğin mukavemeti buna bağlı olarak azalacaktır.

3. Soğuk işlemin sağlamlığını, ancak aynı zamanda zayif veya hatta manyetik olmayan olmasını sağlamak istiyorsanız, aşağıdaki demanyetizasyon yöntemlerini kullanabilirsiniz:

Faz diyagramı prensibine gore Cr/Ni değerini düşürün, özellikle Ni ve Mn içeriğini üst sınıra yükseltin. Soğuk işlemden önce üst limit solüsyon muamelesi yapıldı ve yüzeyin sağlanması oncülüğünde tane boyutunu 4 seviyede kontrol etti. Bu, soğuk çalışmadan sonra manyetik özellikleri azaltabilir. Genel olarak, 304 paslanmaz çelik, soğuk işlemden sonra belirli bir derecede zayif manyetik özelliklere sahiptir. Ancak, dayak veya başka bir darbeden sonra ostenit yapı, belirli manyetik özelliklere sahip olacak martensite dönüştürülür. Ve sonra 1050 dereceye kadar ısıtılır, daha sonra su söndürme böylece manyetizmayı ortadan kaldırabilir.

Yide döküm, Çin'de kaliteli gri demir döküm, sfero döküm ve pirinç dökme demir olarak bilinen profesyonel bir dökme demir fabrikasıdır, ayrıca paslanmaz demir döküm ve işleme fabrikası ile işbirliği yaptık, hepimiz en kaliteli döküm parçalarını sağlamak için yeterli yeteneğe sahibiz parametrelerinize göre, kaliteli бир докме демир тедарикчиси арийорсаниз, лютфен бизимле илетишиме гечмектен чекинмейин вейя фабрика докюм атольемизи ве докюм юретим хатларымизи зиярет этменизи беклиоруз.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *