Gri demir dokümler neden serttir?

Gri demir dokümler neden serttir?

Gri dökme demirin kapsamlı mekanik özellikleri, pul grafit varlığından dolayı düşüktür. Metal matris yapısı bölünür ve etkin yük taşıma alanı azalır. Ancak gri dökümlerin titreşim sönümlesi, aşınma direnci, dökülebilirliği ve işlenebilirliği daha iyidir.

Если вы хотите, чтобы это произошло, вы можете включить или отключить куртарму:

1. Если вы хотите, чтобы все было в порядке, вы должны убедиться, что это не так. Кроме того, необходимо контролировать состояние устройства.

2. İnce duvarlı soğutma işlemi çok hızlıysa, gri demir doküm zor olacaktır.

3. Gri demir dökümlerin nispeten yüksek sertliği nedeniyle, makul bir alet seçmek gereklidir. Kaba işleme için G8'i, yarı ince talaş işleme için G6'yı ve ince talaş işleme için G3'ü kullanabilirsiniz. Uygun hız ve ilerleme hızının seçilmesi de gereklidir.

4. Нажмите кнопку «Удалить», чтобы получить сертификат или получить сертификат, а также получить сертификат азалтабилира.

Yide Döküm, her türlü endüstri için pik döküm parçalar sağlar, müşterilerimizin gereksinimlerine göre kaliteli ve kaliteli döküm parçaları üretmeye büyük özen gösterir, tüm döküm ürünlerimiz satıştan сонра контрол эдилебилир. Hem döküm hem de işlemeyi kendimiz sağlıyoruz, kendi döküm atölyemiz ve işleme atölyemiz var ve ayrıca karmaşık işleme yapmak için uzun vadeli işbirlikçimiz var. Profesyonel bir döküm dökümhanesi arıyorsanız, lütfen hızlı bir fiyat teklifi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve daha iyi işler için fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *