Бююк Дёкюмлерин Юретим Сюрекинде Сызма Неденлери

Бююк Дёкюмлерин Юретим Сюрекинде Сызма Неденлери

Sızma aslında gözenekleri, özellikle doğrudan çıplak gözle görülemeyen mikro gözenekleri tedavi etme yöntemidir. Döküm üzerindeki mikro gözeneklerin görünümü, sızdırmazlık maddesinin sızmasına neden olacak, işleme aletlerinin aşınmasını ve maliyeti artıracak ve bu da ürünün kalitesini garanti etmeyi imkanirecetıtsıt. Böylece büyük dökümlerin üretim sürecinde döküm dökümhaneleri sızma yöntemini benimseyecektir.

Vakum basıncı infiltrasyonu, mikro gözenekleri tedavi etmek için yararlı bir yöntemdir. Emprenyenin güvenilir sızdırmazlık özelliği, микро gözeneklerin neden olduğu sızıntı yapan dökümleri kaldırabilir. Bu yöntem yaygın olarak kullanılmaktadır. Vakum basıncı sızması, ısıya, yağa ve kimyasal erozyona direnebilir. Arıtma işlemi ветчина maddelere ве işlenmiş parçalara uygulanabilir. Aynı zamanda, bu yöntem dökümlerin boyutunu değiştirmeyebilir ve dökümleri de kirlenmemiş hale getirebilir.

Сизма пренсиби

Sızma, emprenye olarak da bilinir. Vakum basınçlı sızma ekipmani sayesinde, sizma tutkalı, sızdırmazlık ve sızıntı onarımı amacına ulaşmak için, dökümlerin mikro gözeneklerine tamamen entegre ediledurbolduzenek, mikro göldurboldurğilirek ökümlerin sızıntısını ve korozyonunu etkili bir şekilde önler.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *