Докме Демир Бюзюльме Кусурлары

Докме Демир Бюзюльме Кусурлары

Докме демир бюзюльме кусуру, Докме демирин Калитеси узеринде бюйюк бир этикие сахиптир. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это, чтобы получить больше информации.

Bugün Yide Casting'deki Iş tecrübelerime dayanarak sizlere üç çeşit büzülmeyi tanıtacağım.

1. Юзее батырин

Kaba döküm yüzeyinde batan çukurlar görebilirsiniz. Bu çukurlar, yüzeyin altındaki büzülmeden kaynaklanır. Tıpkı aşağıdaki fotograftaki gibi. Bu büzülme, alanın büyüklüğünü ve fiziksel özelliklerini etkileyecektir. Genel olarak, bu büzülme kabul edilemez.

2. Докме демирин ичиндеки бюйюк бюзюльме деликлери

Yüzeyde bu büzülmeyi görmeyecexiniz. Ancak işlendikten sonra bu çok açık olacaktır. Daralan bölgede irili ufaklı birçok gözenek göreceksiniz. Elbette bu büzülme de Kabul edilemez ve uygulamaya çok zararlıdır.

3. Докме демирин ичиндеки кючюк бюзюльме деликлери

Bazen islemden sonra çok küçük gözenekler göreceksiniz. Bazen çıplak gözle bile görülemezler, ancak bir büyüteçle incelenebilirler. Veya bazen bunları su basıncı veya yağ basıncı testi ile iyileştirebilirsiniz. Bu büzülmeler, dökme demirlerin yoğunluğunun düşük olmasına neden olarak, yüksek basınçlara dayanmalarını engeller.

Açıkçası, büzülme demir dökümler için çok zararlıdır. Büzülmenin ана nedeni, özellikle kapı boyutu olmak üzere, makul olmayan döküm işlemidir. Büzülme bulunduktan sonra demir döküm tesisi kapı sistemini ayarlamalıdır.

Может быть, вы хотите, чтобы у вас был старый или старый контроль над тем, как вы его контролируете?

1. Genel olarak, tedarikçinin işlemeden sonra büzülmeyi bulabilmesi için kaba işleme yapmasına izin verebilirsiniz. Bu yöntem en belirgin ve ekonomik yöntemdir, çünkü Çin'deki çogu demir dökümhanesi kendi bünyesinde kaba isleme kapasitesine sahiptir.

2. Pompa gövdesi veya valf gövdesi için bir su basıncı testi yapabilir veya tedarikçinizden bunlar üzerinde rastgele bir test yapmasını isteyebilirsiniz. Bu yöntem tüm dökümlerin kalifiye olduğunu garanti edemese de, en azından bazı Problemler bulunacaktır.

3. Установите контрольный режим, чтобы получить желаемый результат. Убедитесь, что вы хотите, чтобы ваши деньги были в порядке, а также были в порядке, когда вы хотите получить больше денег. В некоторых случаях положение должно быть увеличено, а управление положением должно быть изменено. Если тестеры не будут проверены, они будут удалены, если вы не сможете проверить их правильность.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *