Сферо Демир Бору Насил Сечилир, Курулур ве Бакымы Япылыр

Сферо Демир Бору Насил Сечилир, Курулур ве Бакымы Япылыр

Öncelikle neden sfero boruyu tercih ettiğimizi gorelim.

Бина yapımında, özellikle kentsel su tedarik boru hattı ağının yapımında, kullanılan boru hattı ürünleri yüksek mukavemet, yüksek tokluk, güçlü korozyon direnci ve kapsamlı inşaat maliye ve kurulumi. Bu açılardan bakıldığında, sünek demir boru şüphesiz en iyi seçimdir. Sfero borunun uretim sürecinden nihai konstrüksiyona ve montaja kadar ihtiyaçlarımızı karşılamaktadır. Proje ne kadar karmaşık olursa olsun, ana boru hattı ürünü olarak sfero borunun seçilmesi kesinlikle uzun vadede en yüksek maliyet Performansı ile akıllıca bir seçimdir.

İkincisi, sfero borunun montajı esas olarak aşağıdaki adımları icherir:

1. Ер сечими

Вы можете установить монтажные детали, а затем выполнить следующие действия: Базы aşındırıcı и güvenli olmayan kurulum yollarından kaçınmak için özel dikkat gösterilmelidir.

2. Бору дошеме

Boru döşeme işleminde ekskavatör ve kaldırma makineleri gibi büyük ölçekli ekipman kullanın. Aynı zamanda 10 metrelik bir sünek boru, deneyime gore 2 ila 3 işçiyi ayarlamalıdır. Kaucuk halka yuva oluğuna yerleştirilmeli ve elle sıkıştırılmalıdır.

3. Бору хаттинин месафесини белирлейин

Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны сделать это. Вы можете использовать колайлаштырмак, который находится в патрубке, где вы можете получить доступ к другим продуктам.

4. Тюп гёвдеси олчюму

Boru gövdesinin ölçümü ile, tesisat radyan, boşluk ve transferin oluşturduğu düz çizgi boşluğunu ve köşe boşluğunu belirlemek için. Böylece istikrarı sağlamak ve Yer değiştirmeyi önlemek için.

5. Конумландырма ишаретлемеси

Konumlandırma işaretlemesinin amacı, sabit boru ve hareketli boru ekseni çizgilerinin bir dingil mesafesi ile aynı düz çizgi üzerinde olmasını sağlamaktır. Bu adım, kurulumun kalitesini ve hızını sağlamak içindir. Ayrıca boru hattı önlüğünün düşmesini, kaliteyi ve ilerlemeyi etkilemesini onlemeye yardımcı olur.

6. Нажмите кнопку «Вкл.», затем нажмите кнопку «Вкл.». Ayrıca eğim açısına dikkat edin.

7. Воспользуйтесь ручным управлением, используя сокетле Хизалайин. Если вы хотите, чтобы устройство не закрывалось, последний раз закрывается, если вы хотите, чтобы оно было чистым.

8. Бору хатти монтаджи ве дошеме ишлери кесинтие уградыгинда, бору агзини кир, кум ве дигер калинтиларин бору хаттина гирмесини ёнлемек ичин бору агзыни капатмак ичин кулланы.

9. Проверите ее, когда она выйдет из строя.

Peki sfero boruların bakımı nasıl yapılır? Размер kısaca tanıtayım.

Sünek borunun bakımı her zaman seçiminden başlamalıdır. Projeye başlamadan önce, kusurlu parça kullanmamak için boru bağlantı parçaları, фартук, dirsekler vb. parçaların görsel incelemesini yapmalıyız.

Бакимын ikinci noktası контроль и Кабул контроль. Узун уверен, что это стабильное соединение, которое можно использовать в качестве альтернативы борусуна (бору) и где вы можете использовать сокетте, чтобы получить больше удовольствия. Lastik Halka, Bükülmeden и Bükülmeden Bir Lastik çekiçle vurulmustur ve Oluğa Eşit şekilde Sıkışmıştır.

Sfero boruların bakım işlemi sırasında hareketli borunun ekseni zemine derinden gömülü olduğu için eğim açısı olduğunda dikkatli olun. Если вы хотите, чтобы устройство не закрывалось, оно может быть повреждено или отключено. Если вы хотите, чтобы это произошло, вы должны убедиться в этом, а также в том, что вы хотите, чтобы это произошло.

Ayrıca projede kullanılan sfero boruların kalitesi kesinlikle ulusal standartları sağlıyorsa фартук, kaynak vb. AC ве DC olmasına dikkat etmeliyiz. Sfero döküm borular doğru uygulandığı ve ürün kalitesi mükemmel olduğu sürece tesisat projelerinde gereksiz sıkıntıları azaltabilir. Ayrıca, yeni bir boru malzemesi türü olarak, gelecekteki bakım çalışmaları nispeten kolaydır.

Yide Döküm, 27 Yıllık Tecrübesi Ile usin'de Lider Bir Döküm Dökümhanesidir, Kaliteli Düksiyon Demir Boru, Büyük Bir üretimde pirinçemismy -lemelizymismy -lemelizymismy -lemelizymismy -lemelizmy -lemelizmy -lemelizymishimle -lemelisizizerisizimle -lemelizmy -lemelisi -lemelizmy -lemelisizize -rylisizimle -herilizmishimle -herilizmishimle -herilizmishimle -herilizmy -herilizmishimle. Tabii ки, Çin'deki döküm fabrikamızı ziyaret etmenizi bekliyoruz.

0 ответы

Оставьте комментарий

Хотите присоединиться к обсуждению?
Не стесняйтесь вносить свой вклад!

Оставьте комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля помечены * *