Paslanmaz Çelik Döküm İşleminin Avantajları ve Dezavantajları

Paslanmaz Çelik Döküm İşleminin Avantajları ve Dezavantajları

Das Problem besteht darin, dass das Gerät nicht mehr funktioniert. Nachdem Sie die Mechanik überprüft haben, müssen Sie sich die Zeit nehmen, die Sie brauchen. Dies ist nicht der Fall, aber es ist nicht möglich, dass Sie sich die Zeit genommen haben, die Sie noch nicht erlebt haben. Erimiş çelik, zayıf aışkanlık ve büyük büzülme oranı nedeniyle kolayca oksitlenir. Pratik açıdan paslanmaz çelik döküm, çeşitli tipp und alaşımların dökümü için uygundur.

Paslanmaz çelik döküm işleminin avantajları ve dezavantajları aşağıdaki gibidir:

İlk olarak, erimiş çeliğin zayıf likiditesi nedeniyle, soğuk kapatmayı ve yanlış çalışmayı önlemek için çelik dökümlerin et kalınlığı 8 mm'den az olmamalıdır. Dökme sisteminin yapısı basit olmaya çalışır ve kesit boyutu dökme demirden daha büyüktür. Kuru döküm veya sıcak döküm benimseyin ve döküm sıcaklığı uygun şekilde 1520-1600 ℃'ye yükseltilmelidir. Akışkanlık, büyük kızgınlık ile döküm sıcaklığı yüksek olduğundan iyileştirilebilir, bu nedenle sıvı uzun süre kalır.

Nachdem Sie die gewünschte Farbe erhalten haben, werden Sie nicht mehr zufrieden sein und keine Farbe mehr haben. Aber nicht nur das, sondern auch das Karma, das Sie erhalten haben, nachdem Sie +150 ℃ erreicht haben. ve buyük, kalın duvarlı döküm +100 ℃.

Paslanmaz çelik dökümlerde büzülme deliklerinin ve çatlakların oluşmasını önlemek için bu önlemleri almalıyız. 1. Et kalınlıını üniform hale getirmek ve keskin ve dik açılı yapılardan kaçınmak, 2. Kum kalıbına talaş ve kum çekirdeğine kok eklemek. 3. Kum kalıbının ve çekirdeğin deforme olabilirliğini ve geçirgenliğini değiştirmek için içi boş kum çekirdeği ve yağlı kum çekirdeği benimsemek.

0 Antworten

Hinterlassen Sie uns einen Kommentar

Möchten Sie in die Diskussion?
Fühlen Sie sich frei zu tragen!

Hinterlassen Sie uns einen Kommentar

E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Pflichtfelder sind MIT * gekennzeichnet. *