iron casting pipes iron drainpipe

Borularda Sfero Döküm Uygulaması

Borularda Sfero Döküm Uygulaması

Döküm pazarında ortaya çıktığında, sfero döküm mükemmel aşınma direnci özelliğini gösterir. Diğer bir deyişle, sfero döküm, aşınma direnci alanında önemli bir rol oynamaktadır. Aynı zamanda, sfero döküm farklı alanlarda hızlı bir gelişme göstermektedir. Aşağıda, esas olarak sfero döküm boruları tanıtacağım.

iron casting pipes iron drainpipe

 

İçme suyu iletimi ve dağıtımı projesinde sfero döküm borular büyük başarılar elde etmiş ve hidrolik, döküm ve metalurji alanlarında itibar kazanmıştır. Sfero döküm kanalizasyon boruları ve bağlantı parçaları, dış basınç nedeniyle boru sisteminin zarar görmesini en aza indirmek için kontrol edilir.

grey iron casting valve and iron pipes

 

Sfero döküm kanalizasyon borularının dış korozyon önleyici önlemleri arasında çinko 130g/m2 püskürtme, kırmızı korozyon önleyici malzeme kaplama ve soket üzerinde epoksi kaplama bulunur. Korozyon önleyici boru hattında kullanılan yüksek alümina çimentolu HAC, %50’den fazla alümina içerir. Metal iyonları açısından zengin çimento astarı, böylece mükemmel aşınma direnci sağlar.

Aynı zamanda tüpün iç yüzeyini püskürtmek ve çok pürüzsüz hale getirmek için santrifüj püskürtme teknolojisini kullanıyoruz. Bu önlem, kafa kaybını etkili bir şekilde azaltır. Ek olarak, kırmızı epoksi reçine püskürtülen dış korozyon önleyici katman, borunun kimyasal korozyona karşı direncini sağlar.

İster belediye ister endüstriyel alanlarda olsun, insanların mal güvenliğini korumak, yangın boru hattı sisteminin önemli bir görevidir. Sfero döküm boru tasarımında üçlü güvenlik faktörüne sahiptir. Tasarım, vanalar ve yangın hidrantları dahil olmak üzere tüm yangından korunma sistemini sağlar. Ayrıca yangın borusu sisteminin gereksinimlerini tam olarak karşılar.

Tarımsal sulamanın boru hatlarının sızdırmazlık performansına ilişkin gereksinimleri içme suyu kadar katı değildir. Artık su kaynaklarının giderek azalması ve maliyetlerin artmasıyla bu kavram değişiyor. Uzun süreli sızdırmazlığı sağlamak için, tarımsal sulama boru ağı, toprak hareketine, tarım makinelerinin geçişine ve diğer olası kazalara dayanabilmelidir。

YIDE Döküm 27 yıllık döküm tecrübesine sahiptir, bir döküm ve işleme fabrikasıdır, çiziminize ve parametrelerinize göre yüksek kaliteli demir döküm vanalar ve sfero döküm borular üretir, OEM servisi de mevcuttur. Döküm talepleriniz varsa, daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *